23948sdkhjf
Del siden

Tejlmand Kommunikation

Tejlmand Kommunikation 

Jeg er strategisk kommunikationsrådgiver, erfaren issues- og eventmager med særlig interesse for bæredygtighed. Jeg arbejder med stakeholder kommunikation, presserelationer, alle typer af medier samt public affairs og krisekommunikation.

Planlægning og eksekvering af kommunikation kan være svær at gribe fornuftigt an uden den rette uddannelse og tid. Derfor benytter de fleste professionelle virksomheder sig af en kommunikationsrådgiver eller branding manager, når de giver sig i kast med kommunikationsplanlægning.

For at få effekt af kommunikationen er det nødvendigt med en analyse af den omverden, man ønsker at kommunikere til. Ud fra kommunikationsanalysen laves en kommunikationsstrategi eller kommunikationsplan. Dernæst sætter man sine kommunikationstiltag i gang.

Professionelle virksomheder ønsker tillige at kommunikationen bidrager til at styrke eller opbygge virksomhedens brand. Derfor skal kommunikationsplanlægningen være i harmoni med virksomhedens dagligdag.

Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds marked, værditilbud og forretningsmæssige mål, og stiller mange spørgsmål om dine ressourcer og jeres viden om omverdenens opfattelse af jer. Altsammen er det med til at kvalificere min kommunikationsrådgivning, så du bliver set, hørt og anerkendt af din målgruppe.

Onlinemøder fylder mere og mere, men jeg kører også meget gerne ud fra mit kommunikationskontor ved Middelfart på Fyn til hele Syddanmark.

Tejlmand Kommunikation
Nederballevej 13A
5463 Harndrup
Danmark
CVR nummer: DK29502692
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.345