23948sdkhjf

Værdibyg fusionerer med Foreningen Lean Construction

Lean Contruction fortsætter som en del af Værdibyg fra nytår

Samme fokus og vision fører nu til en fusion af Foreningen Lean Construction-DK og brancheinitiativet Værdibyg

Samarbejdet mellem de to aktører har længe været tæt og er nu mundet ud i en fælles beslutning om en fusion.

- Vi har i lang tid delt visioner med Værdibyg, og i det seneste år af vores samarbejde er det blevet tydeligt for os, at vores fælles indsats om at optimere byggeriets processer kan styrkes ved at forene vores kompetencer, aktiviteter og netværk, udtaler Jakob Lemming, der er formand for Lean Construction-DK, i en pressemeddelelse.

Synergi styrker strategien
Lean Construction - DK er en forening, der arbejder for at trimme byggeprocessen, og samler danske aktiviteter inden for Lean Construction eller såkaldt Trimmet Byggeri.

Værdibyg er et brancheinitiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger.

I Værdibygs levetid har initiativet på nuværende tidspunkt udgivet 34 vejledninger, som består af gode løsninger, værktøjer og anbefalinger til fælles værdiskabende byggeprocesser, som er til gavn for hele byggeriets værdikæde.

- Lean Construction-foreningen har i snart 20 år arbejdet for at ændre branchen og sætte fokus på processerne i byggeriet. Det har betydet, at begrebet Lean Construction i dag er kendt af rigtig mange aktører i byggebranchen, ligesom foreningen og dens medlemmer er en del af et bredt internationalt netværk med stor gensidig respekt, hvor Danmark i mange år gik forrest i udviklingen. Derfor er fusionen en stor gevinst for Værdibygs fremtidige indsatser, udtaler Rolf Simonsen, sekretariatsleder i Værdibyg i pressemeddelelsen.

Fokus på involvering
Hensigten med fusionen er blandt andet at bevare et fokus på involvering af og samarbejde med praktikere på tværs af byggeriets værdikæde og fremover kunne skabe endnu mere værdi for praktikerne og medlemmerne

Fusionen bliver en realitet fra årsskiftet. Lean Construction-DK ophører som selvstændig forening, men vil stadig beholde sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125