23948sdkhjf

Restaurant Fyrtøjet - firmafrokost med et eventyrligt twist

På Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn kan du opleve København fra sin allerbedste side.

Nyhavn er altid et oplagt sted at invitere sine forretningsforbindelser. En livlig og glad stemning, lækker mad og hyggelig udeservering ved små borde.

På Restaurant Fyrtøjet byder de på endnu mere! Menukortet er fyldt med alt, hvad der kan friste til en lækker frokost (eller middag for den sags skyld). Den populære sildebuffet og Fyrtøjets frokostplatte er ofte favoritterne til en firmafrokost – og de som gerne vil have noget andet end det traditionelle danske køkken vælger f.eks. Club sandwich, Pulled Pork sandwich eller Cæsar salat.

Restauranten er indrettet med inspiration fra H.C. Andersens episke fortælling om den tapre soldat, heksen og de tre brogede hunde og kombinerer den eventyrlige stemning med traditionel dansk mad med et moderne twist. Store vægmalerier fra de kendte eventyr pryder væggene, hvorfor man kan nyde sin frokost flankeret af hunden med øjne så store som møllehjul, heksen og soldaten foran det hule træ og flere andre.

I restauranten får man H.C. Andersens folkekære fortælling tæt ind på livet. Det gælder ikke mindst, når man lægger vejen forbi toilettet, hvor lydspor med Fyrtøjet fylder øregangene - både på dansk og engelsk.  

Fyrtøjet er en af H.C. Andersen mest kendte fortællinger, og eventyret blev skrevet i 1835, mens den hæderkronede forfatter boede i Nyhavn.

H.C. Andersen var - ligesom mange andre af tidens kunstnere – fascineret af sømandskvarterets livlige stemning, hvor bølgesuset fra den store verden skabte en spændende mangfoldighed.

Mærk historiens vingesus

Restaurant Fyrtøjet ligger på Nyhavn 11, som har en rig historie med tråde tilbage til midten af 1700-tallet. Ludvig F. Rømer, ansat ved det Vestindisk-guinesiske Kompagni, opgav sit mindre flatterende hverv som slavekøbmand og slog sig ned på adressen i 1746, hvor han oprettede han et sukkerraffinaderi. En lille figur over porten, der forestiller en mand med en sukkertop, minder om husets fortid.

Restauranten er indrettet med respekt for historien - i en gammeldags stil med rustikke, ornamenterede stole og robuste træborde med levende lys, der skaber en hyggelig atmosfære. På vellykket vis komplimenterer den nostalgiske stemning de traditionelle danske retter.

Tag del i eventyret

Ønsker du at afholde dit næste møde eller firmafrokost i de eventyrlige omgivelser med udsigt over Nyhavn, kan Restaurant Fyrtøjet tilbyde aflukkede lokaler for 5 til 25 personer, en hel etage til 60 personer eller to etager til 120. 

Et passioneret team af kokke og tjenere gør alt for at give din den bedste oplevelse, så du trygt kan invitere dine forretningsforbindelser eller kolleger på et besøg – til en frokost de sent vil glemme. Restauranten har mange tilbagevendende gæster både ude og inde hele året rundt - og når julen nærmer sig, så trækker den store julebuffet fulde huse.

FAKTA

  • Hos Restaurant Fyrtøjet kan du nyde smagen af Danmark med et internationalt twist. Dygtige kokke udvælger og tilbereder årstidens råvarer smagt til med omhu, og kærligheden til mad får du at smage, uanset hvilken dag på ugen du besøger restauranten.
  • Frokost serveres fra 11:30-17:00 og aftensmad fra 17:00-22:00.
  • Du kan altid kontakte Restaurant Fyrtøjet, hvis du har spørgsmål på fyrtojet@fyrtojet.dk eller 32 10 31 32

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094