23948sdkhjf

Deas’ bygherreafdeling landede Danica

Deas’ bygherrerådgivere spiller en afgørende rolle, når Danica Ejendomme om under en måned skifter Steen & Strøm ud til fordel for Deas til at administrere sine centre
Udsigten til færre leverandører, samlede rapporter og særlige byggekompetencer var med til at overbevise Danica Ejendomme om at overlade alle sine 16 storcentre til Deas.

”Nogle af de ting, vi har valgt Deas ud fra er at de har blandt andet en ret fantastisk projektafdeling, som er en lille rådgivende ingeniørvirksomhed i virksomheden med nogle vanvittigt tunge bygherrerådgivere at trække på. Med alle de projekter, vi har, er det en meget stor fordel, at vi kan få det hos vores administrator, som arbejder sammen med dem, der tager sig af driften af centrene”, siger Eva Handest, ejendomschef i Danica Ejendomme.

Ved at skære Steen & Strøm fra har Danica Ejendomme nu kun Deas til at administrere sine centre.

”Vi har tidligere haft den holdning, at vi ikke skulle lægge alle vores æg i en kurv, men fordelen var ikke lige til at få øje på. Vi sidder og samler alle oplysninger, og så får man tre forklaringer et sted fra og 13 et andet sted fra i stedet for samlede rapporter. Derudover skal vi holde det dobbelte antal møder, når vi skal høre om status i centrene”, siger Eva Handest.

Derudover var der en slags interessekonflikt i og med, at Steen & Strøm selv ejer konkurrerende danske centre som Fields og Bruun’s Galleri i Aarhus.

”Deas ejer ikke noget selv, og det vil sige, at du ikke bliver i tvivl om, om de har nogle holdninger til, hvor i et center en lejer skal ligge, og det har også været vigtigt for os”, siger Eva Handest.

Eva Handest tror på, at løsningen hos Deas er mere helhedsorienteret end den tidligere, og at Danica fremover skal hyre færre tredjehåndsparter ind.

Læs mere om DEAS: " Deas overtager 13 centre og 75 medarbejdere 1. juli ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11