23948sdkhjf

Ny tilbudschef i MT Højgaard

MT HØJGAARD: Nikolai Røjkjær er ansat som tilbudschef i divisionen Håndværk & Service. Divisionen er landsdækkende og løser alle opgaver lige fra vedligeholdelse af bygninger til mindre hoved- og fagentrepriser.

Nikolai Røjkjær har en bred baggrund inden for byggebranchen. Han indledte karrieren hos Skanska i 1996, hvor han startede med at arbejde som kalkulations- og tilbudsmedarbejder og efterfølgende som projektleder på opførelsen af store nybygningsentrepriser bl.a. Mediehuset i Odense og det nye H.C. Andersens børnehospital. Derefter blev Nikolai direktør og partner i DaniaByg A/S og havde ansvaret for varetagelsen af salg, udvikling og netværksarbejde. Han deltager i Grøn Erhvervsvækst nye uddannelseskoncept og kan fra næste måned kalde sig energihåndværker.

Nikolai Røjkjær har også gennem mange år været særdeles aktiv i en række bestyrelser, deriblandt Byggesocietetet Fyn, Tidens Samling og repræsentantskabsmedlem i Energi Fyn. Derudover har han en fortid som elitesportsmand inden for svømning og sejlsport.

Som tilbudschef skal Nikolai Røjkjær varetage udvikling af koncepter, tilbudsansvar, vedligeholds - og rammeaftaler, kontrahering og kundekontakt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11