23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

KROLFBANE - TRANUM: Fire initiativtagere fra Brovst-området og Aalborg har sammen ansøgt Aalborg Kommune om tilladelse til at anlægge en fodboldgolfbane og en krolfbane på en mark tæt ved Tranum, fortæller Nordjyske Stiftstidende. Foreløbig har Teknik- og miljøudvalget sagt god for planerne, og den landmand, der ejer marken, er med på at leje sin jord ud til banerne.

SANSEHAVE - STRANDBY: Distriktsudvalget for Frederikshavn Kommune har besluttet at give et tilskud på 75.000 kr. til oprettelsen af en sansehave på et areal ved Strandgården i Strandby, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Hermed er mere end halvdelen af de 285.000 kr., Strandgårdens Venner regner med at skulle bruge på anlægget, i hus. Strandgårdens Venner håber på at kunne begynde på anlæggelsen af sansehaven i løbet af foråret.

REGION SYDDANMARK

BYRUM - bRAMMING: Bramming Byforum har taget de første skridt til at komme videre med byfornyelsen og har fået udarbejdet et skitseforslag til renoveringen af Skolegade og området omkring Skolegade, skriver Jydske Vestkysten.

Der skal blandt andet flyttes en bunker, anlægges fortov og indrettes nye pakeringspladser, hvis det står til Bramming Byforum.

Udover at få renoveret selve Skolegade er det Bramming Byforums ønske at få Skolegade til at hænge mere sammen med resten af byen.

REGION HOVEDSTADEN

TRAFIK - RUDERSDAL: Rudersdal Kommunes pulje til forbedring af trafiksikkerheden er i år på godt 5,5 mio. kr., hvoraf 1,5 mio. kr. allerede er afsat til sikring af skoleveje i Birkerød. Restbeløbet blev fordelt på en række andre projekter på Teknik- og Miljøudvalgets møde den 8. februar:

Krydset Kongevejen – Rudersdalsvej/Rudemarken er ét af de udvalgte projekter. Her skal der etableres et separat venstresving i lyskrydset, så det bliver mere trygt at krydse Kongevejen.

For hurtig kørsel på Øverødvej har længe været et emne, der har givet anledning til stor diskussion, og her vil kommunen lave en forsnævring af kørebanen ved Borgmester Schneidersvej, hvor de fleste skolebørn krydser Øverødvej. Også på Trørødvej i Vedbæk er der problemer med for høj hastighed, og her vil der blive etableret hastighedsdæmpende foranstaltninger, ligesom skolestiens krydsning af vejen skal synliggøres.Kommunen har reserveret 300.000 kr. til at forbedre handicappedes færdselsmuligheder i 2012, og de kan bruges til eksempelvis lydsignaler og ledelinjer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109