23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

HOLTE: Rudersdal Kommune har fremlagt et forslag til lokalplan for et område ved Holte Kirke til offentlig høring. Formålet med lokalplanen er at give mulighed for tilbygning af en ny sognegård i tæt forbindelse med den eksisterende kirkebygning. Endvidere fastlægger forslaget rammer for nybyggeri af en mindre tæt/lav boligbebyggelse med tre-fire boliger.

Høringsperioden slutter 4. april.

REGION SJÆLLAND

HARALDSTED: En gruppe lokale borgere fra Haraldsted har påtaget sig opgaven at udarbejde et projekt, der har til formål at renovere og modernisere forsamlingshuset i Haraldsted, skriver Dagbladet Ringsted.

Gruppen håber på at kunne gøre huset til noget mere end et traditionelt forsamlingshus, og har til det formål blandt andet etableret et partnerskab med Danmarks Naturfredningsforening og Historiens Hus om udvikling af huset som base for formidling af områdets natur- og kulturværdier.

Arkitekt Thue Zeuten er tilknyttet projektet.

RINGSTED: Ringsted Byråd har sagt ja til at frigive tre mio. kr. til energirenovering. Ejendomsstaben har i sit arbejde med gennemgang af energimærkninger for kommunale ejendomme opstillet en foreløbig liste over, hvilke energirenoveringsprojekter, der med fordel kunne gennemføres i 2012.

Foreløbig er undersøgelse og planlægning af blandt andre projekter i gang: Nebsmøllegård: Udskiftning af varmekilder fra el og olie til gas og/eller vedvarende energi (jordvarme). Sct. Bendt Børnehave: Udskiftning af tag og tagisolering, udskiftning af kedel, efterisolering af kælderloft. Regnbuen: Udskiftning af varmecentral. Vigersted skole: Udskiftning af gaskedler, varmevandsbeholdere og ekstraisolering af haltag i forbindelse med planlagt udskiftning. Vigersted skole: Solcelleprojekt i forbindelse med planlagt tagrenovering.

Det anses for sandsynligt, at alle de nævnte projekter kan igangsættes i løbet af 2012. Dog vil projekterne blive prioriteret for rentabilitet efterhånden som beregningerne foreligger.

REGION MIDTJYLLAND

HORSENS: Teknik- og Miljøudvalget i Horsens Kommune har fremlagt et forslag til lokalplan for et område mellem Casa Arena og Flintebakken i Østbyen til offentlig høring. Lokalplanen skal gøre det muligt at opføre en dagligvarebutik og to punkthuse i fem etager. Ejendomsselskabet Casa er bygherre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.859