23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

SPILDEVAND - KØGE: Køge Kommune har udarbejdet to forslag til tillæg til de gældende spildevandsplaner for Gl. Køge Kommune og Skovbo Kommune.

Det ene forslag beskriver nogle registreringer af faktiske forhold og nogle punkter, der fremadrettet får konsekvenser for forholdene i de anførte områder. De fremadrettede punkter omfatter blandt andet nedlæggelse af renseanlægget ved Sommervej og separering af stationsområdet Nord - Køge Kyst.

Det andet forslag beskriver, at der gennemføres en separering af den fælleskloakerede del af Højelse by.

Forslagene er godkendt af Teknik- og Miljøudvalget, og det er blevet besluttet at fremlægge forslagene til offentlig høring frem til 16. april.

REGION SYDDANMARK

VÅDOMRÅDE - AABENRAA: Aabenraa Kommune har udarbejdet et forslag til regulering af Brændholm Bæk og Grøngrøft. Bunden i Brændholm Bæk foreslås hævet ved etablering af et stryg umiddelbart opstrøms Grøngrøftvej. Samtidig åbnes en cirka 60 m lang rørlægning af Grøngrøft. Endelig afbrydes dræn og grøfter indenfor projektområdet. Ændringerne vil samlet medføre, at der opstår et cirka 25 hektar stort vådområde. Det primære formål med projektet er at nedbringe udledningen af kvælstof til Nybøl Nor, men der vil samtidig være en positiv effekt i forhold til områdets naturværdi.

Aabenraa Kommune har som vandløbsmyndighed besluttet at fremme projektet efter vandløbsloven. Forslaget til projektet er derfor fremlagt for offentligheden i fire uger frem til 16. marts.

REGION MIDTJYLLAND

BYGGEMODNING - VOLDBY: I forbindelse med behandling af lokalplanforslag nr. 331 for landsbyen Voldby har Favrskov Byråd besluttet at udvide landsbyafgrænsningen mod øst. Det betyder, at et delområde bliver udvidet med cirka 2.600 kvm, hvorfra det bliver muligt at udstykke nye grunde.

Lokalplan nr. 331 fastlægger områdets anvendelse til boligformål.

Forslag til udvidelse af afgrænsning af lokalplan nr. 331 og kommuneplantillæg nr. 10 er fremlagt til høring indtil den 11. april 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093