23948sdkhjf

Dansk Byggeri styrker stabsfunktionerne

DANSK BYGGERI: Michael Riff Alexandersen er ansat som erhvervspolitisk konsulent i Dansk Byggeri, hvor han ud over generel interessevaretagelse, særligt skal beskæftige sig med skattepolitik og vækstvilkår.

Michael Riff Alexandersen kommer fra en stilling som ministersekretær i Fødevareministeriet, hvor han har arbejdet for henholdsvis Eva Kjer Hansen, Henrik Høegh og Mette Gjerskov.

Michael Riff Alexandersen har en kandidatgrad fra Oxford University og inden ansættelsen i ministeriet arbejdede han som kommunikationsmedarbejder og som politisk rådgiver ved den amerikanske kongres.

Claus Sigurd Lykke er ansat som konsulent i Arbejdsgiversekretariatet. Han har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, og har de sidste seks år arbejdet med

projektering, entreprise-, og projektledelse i forskellige entreprenørvirksomheder og tømrerfirmaer.

Claus Sigurd Lykke skal med udgangspunkt i Dansk Byggeris kontor i Risskov særligt beskæftige sig med tømreroverenskomsterne.

June Halvorsen er ansat som arbejdsmiljøkonsulent. Hun har tidligere arbejdet i Arbejdstilsynet og fungeret som selvstændig autoriseret arbejdsmiljørådgiver på det ergonomiske område i knap et år og været ansat i Faxe kommunes arbejdsmiljøafdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094