23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

BOLDBANE - HERFØLGE: Kulturudvalget i Køge Kommune har frigivet 3,5 mio. kr. til etablering af en ny kunstgræsbane, der skal afløse den gamle grusbane på Herfølge Stadion. Banen skal ifølge planerne være klar til brug til november.

region midtjylland

NEDRIVNING - Holstebro: Teknisk Udvalg og økonomiudvalget i Holstebro har indstillet til byrådet, alt der meddeles anlægsbevilling på 370.000 kr. og frigives tilsvarende rådighedsbeløb, finansieret af likvide aktiver til nedrivning af ejendommen Danmarksgade 11. Ejendommen, som er fra 1900, er i relativ dårlig stand. Byrådet har sagen til behandling i morgen 17. januar.

FRITIDSOMRÅDE - MEJRUP: Holstebro Byråd holder møde 17. januar, og her skal kommunabestyrelsesmedlemmerne blandt andet se på et forslag til lokalplan for et fritidsområde mellem Store Claus og Viborgvej.

Lokalplanområdet omfatter en mark mellem Viborgvej, Sletten og Store Claus i Mejrup. Lokalplanforslaget åbner mulighed for at etablere et multianvendeligt fritidslandskab med bakker og skov, hvor man kan dyrke terrænløb, cykle på mountainbike, kælke og lege. Landskabet vil blive udviklet over en årrække, da det skal formes ved hjælp af overskudsjord fra byggeri af veje og huse i den østlige del af Holstebro.

Teknisk Udvalg indstiller til byrådet, at lokalplanforslaget vedtages og fremlægges til offentlig høring.

REGION NORDJYLLAND

KYSTSIKRING - LØNSTRUP: Der er snart hjælp på vej til den plagede kyst ved Lønstrup, skriver Nordjyske Stiftstidende. Hjørring Kommune har på 2012-budgettet afsat 1,6 mio. kr. til at renovere kystsikringen fra 1981. Kystsikringen ved Lønstrup består udover en årlig sandfodring af bølgebrydere lavet af cirka 600 kilo tunge sten. Det er bølgebryderne, som ikke længere er så effektive.

Hjørring Kommune håber på at kunne gennemføre renoveringen til foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094