23948sdkhjf

Sygehus-etape 1 sættes i gang

Første etape af udvidelsen af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa er klar til at gå i gang. Licitationen er netop afholdt
I løbet af maj måned kommer arbejdet med udvidelsen af Sygehus sønderjylland i Aabenraa så småt i gang. Der har netop været afholdt licitation på arbejdet, der dækker en fase 1 af byggeriet.

Det omfatter et byggeri til 300 mio. kr. bestående af et familiehus med børne- og fødeafdeling, operationsstuer, kardiologisk laboratorium, modtagekøkken, og sterilcentral.

Psykiatrisk skadestue

Der skal også ombygges på centerskadestuen som skal blive til en akutmodtagelse med kardiologisk sengeafsnit, psykiatrisk skadestue og sengeafsnit til akut-psykiatriske patienter samt en ombygning til et kardiologisk ambulatorium. Det samlede byggeri som vil koste 1,3 mia. kr., skal stå færdigt i 2018, mens første etape ventes færdigt i 2013.

Kamp om arbejdet

Efter prækvalifikationsfasen, hvor en række virksomheder lagede billet ind, fik følgende firmaer lov at passere gennem nåleøjet og har udarbejdet tilbud. De billigste i licitationen blev for råhusets vedkommende NCC, hvor også Jorton og Züblin Scandinavia havde budt ind.

På komplettering, og indendørs arbejder med gulve, lofter, maling og gips blev STB Byg i Vejle vinder mod Hustømrerne A/S og Guldfeldt Nielsen A/S.

VVS- og ventilation blev vundet af Kirkebjerg A/S i konkurrence med YIT A/S, Brøndum A/S, GK Danmark A/S, og L&H Rørbyg A/S. Elentreprisen blev vundet af YIT A/S i konkurrence med Integro, Lindpro og Uggerly. Norisol vandt over Firesafe Danmark A/S på brandsluknigsentreprisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094