23948sdkhjf

Vintertjeneste med den nyeste teknik

Meldgaard A/S skal stå for vintertjenesten på den nye motorvej fra Kliplev til Sønderborg
Den nyeste teknik bliver taget i brug, når der skal ryddes sne på den nye motorvej mellem Kliplev og Sønderborg.

KMG – Kliplev Motorway Group A/S har indgået en samarbejdsaftale med Meldgaard Transport A/S fra Aabenraa omkring vintertjenesten på den nye og 26 km lange motorvejsstrækning, og aftalen omhandler al snerydning, saltning og præventiv saltning på motorvejen og ramperne.

Sneplovene som monteres på Meldgaards lastbiler er cirka 4,50 meter brede, og dertil monteres også en sideplov på cirka to meters bredde. Således bliver det kun to nyindkøbte lastbiler, der skal stå for snerydningen, idet de med en samlet bredde på 6,3 meter er bredere end de kendte.

Det er første gang i Syddanmark, at der bruges den slags brede sneplove inklusiv sideplov.

- Vi arbejder i fællesskab på at udføre vintertjenesten til tilfredshed for trafikanter og borgerne i regionen, og vi har store krav til vintertjenesten og har med Meldgaard fået en kompetent og erfaren samarbejdspartner til dette, siger pr-chef Jan Hundsdörfer fra KMG.

Meldgaard har i forvejen mange års erfaring med vintertjeneste på de sønderjyske veje.

- Det er helt afgørende at have et korps af dygtige, uddannede og erfarne chauffører og det rigtige materiel, når en opgave som denne skal løses optimalt, siger transportchef Jacob From fra Meldgaard.

Den nye motorvej åbner i løbet af foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094