23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

HEDEHUSENE: Høje-Taastrup Byråd har vedtaget et forslag til lokalplan og et tilhørende kommuneplantillæg for et område i det vestlige Hedehusene syd for Hovedgaden og øst for Øster Vindingevej. I planforslagene forbeholdes størsteparten af området til virksomheder med "særlige beliggenhedskrav".

I bunden af grusgraven i området kan der opføres lagerbygninger i op til 40 meters højde. I den øvrige del af området er den maksimale bygningshøjde 15 meter. Langs områdets sydlige afgrænsning mod Hedeland skal der opføres en støjvold i 10 meters højde. Planforslagene er fremlagt til offentlig høring indtil 12. april.

BAGSVÆRD: Gladsaxe Byråd har vedtaget at fremlægge et forslag til lokalplan for for Bagsværd Hovedgade/Buegården til offentlig høring. Lokalplanens formål er at give mulighed for en ny bebyggelse med butikker, kontorer og boliger langs Bagsværd Hovedgade ud for boligbebyggelsen Buegården.

Planen skal sikre, at bebyggelsen bliver udformet, så Bagsværd Hovedgade bliver styrket som handelsstrøg, og at den får et grønt og varieret udseende set fra Buegården. Høringsperioden slutter den 30. april.

REGION MIDTJYLLAND

HERNING: Planerne for Herning Bycenter er stadig aktuelle, men det er ikke lykkedes at få alle detaljer på plads i løbet af januar som det var planen, fortæller Herning Folkeblad.

Herning Kommune og investoreren, ejendomsselskabet KFI, har givet hinanden en frist til slutning af februar, hvor man så skal afgøre bycentrets fremtid. Herning Bycenters fremtid hænger tæt sammen med, hvad der skal ske med den tidligere SuperBest og Aktiv Super-bygning i Østergade, da den ejes af KFI og skal rives ned som en del af det store nye centerprojekt.

REGION NORDJYLLAND

BEDSTED: Siden 2010 har Thisted Byråd drøftet forskellige muligheder for modernisering og nyanlæg ved de to pasningstilbud for de tre- til seksårige il Bedsted, og der arbejdes på at få bygget en helt ny børnehave i byen.

Senest har Børne- og familieudvalget bedt forvaltningen om at se på, om den nye institution kan bygges i tilknytning til byens skole, hvor der bliver ledig plads efter sommerferien, når syvende til niende klassetrin flyttes til Hurup Skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094