23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SJÆLLAND

SKÆLSKØR: Den tidligere Skælskør Folkehøjskole bliver alligevel feriecenter, skriver Sjællandske.

Ved en tvangsauktion forleden fik en investor fra Vejle, Søren Jansen, hammerslag med et bud på 4,2 mio. kr. Søren Jansen, der driver firmaet Jansen Consult, ønsker at gennemføre et feriecenter-projekt, som den hidtidige ejer af Skælskør Folkehøjskole, Frans Kilde, har fået godkendt.

SORØ: Om 30 år er der måske boliger på den nordlige del af Sorø Ny Kirkegård, der ligger for enden af Absalonsgade i Sorø, skriver Dagbladet Ringsted.

Ideen er et af de elementer, der indgår i den såkaldte Masterplan for mulig udvikling i forskellige dele af Sorø og omegn. Et rekreativt område er en anden mulighed for området.

REGION SYDDANMARK

VESTER VEDSTED: Lederen af Vadehavscentret Klaus Melbye håber, at 2012 bliver året, hvor centret får et gennembrud på projektsiden, så det kan udvides, skriver Jydske Vestkysten. Vadehavscentret har de sidste halvandet år haft 20 mio. kr. til udvidelsen stående på bankbogen, men der mangler stadig 25 mio. kr. for at projektet kan blive en realitet. De penge er søgt hos diverse fonde, og centerlederen håber at få svar inden sommerferien.

REGION MIDTJYLLAND

SKIVE: Investor og udlejer Hans Jacobsen, Skive, har præsenteret et forslag til et et nyt museum i Skive placeret mellem Marius Jensens Vej og Sdr. Boulevard i Skive. Men forslaget kommer næppe til at nyde fremme, skriver Skive Folkeblad. Efter mange års arbejde på at få ordentlige forhold for museerne i Skive besluttede Museum Salling sidste år at gå efter modernisering af museet på havnevej i Skive, der huser både kulturhistorisk museum og kunstmuseum. Museum Salling har også modtaget andre forslag til museumsbyggeri.

Hvis det lykkes for Skive Kommune at sælge elværksbygningen i Brårupgade for 14 mio. kr., har kommunen over de kommende tre år 20 mio. kr. til projektet.

REGION NORDJYLLAND

PANDRUP: Jammerbugt Kommunalbestyrelse har sagt ja til et ønske fra Norresundby Boligselskab om at bygge 10 nye familieboliger i Pandrup i forbindelse med et boligbyggeri, der allerede er under opførelse. Prisen for projektet er 15,5 mio. kr., skriver Nordjyske Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094