23948sdkhjf

Stark styrker positionen på Fyn

Byggematerialeleverandøren Stark går nu ind og overtager Tommerup Trælasthandel. Købet er dog betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse, som er påkrævet grundet virksomhedernes størrelse. Hvis Konkurrencestyrelsen godkender købet, vil STARK have 12 forretninger fordelt over hele Fyn. Opkøbet er ifølge Stark’s adm. direktør Lars Hansen en logisk udløber af Stark’s arbejde for at konsolidere sig i markedet og han udelukker ikke, at der kan komme yderligere opkøb i fremtiden.

- For at bevare og udvikle vores position i markedet, så skal vi holde fast i det lokale fokus. Vi skal blive ved med at gøre noget særligt for kunderne i lokalområdet. Det gør det dog ikke alene i et presset marked. Derfor ser vi også gerne på interessante muligheder for at udbygge den lokale tilstedeværelse. Her er Tommerup Trælasthandel et godt eksempel på, hvordan vi kan udbrede og udvikle vores unikke services lokalt, siger Lars Hansen.

Tommerup Trælasthandel servicerer både private og professionelle kunder. Forretningen har altid haft et særligt fokus på professionelle kunder, men i 2008 åbnede man et byggemarked, som også er henvendt til den private forbruger, og det er noget, Stark’s adm. direktør ser frem til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093