23948sdkhjf

Kæmpeordre til Kastrup fra Struer

Mens vinduesbranchen sender folk hjem eller produktion til udlandet, er der nogle steder lys bag ruderne. Det er der hos den vestjyske producent Kastrup A/S, der netop har landet en kæmpeordre på renovering af Grønnedal, en afdeling af Arbejdernes Andelsboligforening Struer.

– Vi skal over de næste to år levere omkring 1500 vinduer og dørpartier i træ/alu til projektet. Det er naturligvis en ordre, der lægger en god bund på vores fabrik for træ/alu vinduer i Lyby ved Skive. Første kvartal er normalt stille, men i år har vi dobbelt så mange enheder i ordrebogen på træ/alu i forhold til januar 2011, fortæller direktør Lasse Kastrup, Kastrup A/S med hovedkvarter i Holstebro.

Aktuelt skal Kastrup levere vinduer og døre til nye og renoverede lejligheder, ungdomsboliger og plejecentre over hele landet. Grønnedal-projektet udføres i tømrerentreprise af Skibbild Entreprise AS. Den ambitiøse renovering af Grønnedal støttes af Landsbyggefonden og er tegnet af Årstiderne Arkitekter i Herning. Én boligblok rives ned, mens seks blokke med i alt 230 lejligheder får fornyet skalmur og tag, vinduer og døre, køkkener og bad foruden at der installeres elevatorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081