23948sdkhjf

Pavillon redder humøret i fritidsklub i Silkeborg

Fritidsklubben ved Buskelundskolen i Silkeborg er flyttet ind i 218 kvadratmeter pavilloner fra AGJ Pitzner, og lederen betegner det som at komme i himlen
Efter et lille års tid i lånte lokaler hos en idrætsforening er fritidsklubben ved Buskelundskolen nu flyttet i egne lokaler opbygget af seks moduler fra AGJ Pitzner, og selv om det skete, netop som vinteren satte ind for alvor, har det været en god oplevelse både for børnene og for personalet.

Mere plads

Det fastslår afdelingsleder Susanne Mortensen, som har ansvaret for fritidsklubben.

Ud over at få egne lokaler har fritidsklubben også fået mere plads, end den har været vant til.

- Vi er rigtigt glade for vores nye bygning. Der har simpelthen ingen problemer været, og jeg kan slet ikke se nogen ulemper i forhold til et permanent byggeri. Jeg ved ikke, hvor længe vi skal være i pavillonbyggeriet, men vores forbedrede faciliteter betyder, at vi er ved at have pladsproblemer. Det er bygget til 60 børn, men vi har allerede efter et par måneder fået så meget tilgang, at vi nu er cirka 80, og det er udelukkede de bedre lokaler, der er årsagen, siger Susanne Mortensen.

Som i himlen

- Vi er rigtigt glade for det. Vi er simpelthen kommet i himlen, udbryder hun halvanden måned efter indflytningen.

Byggeriet ved Buskelundskolen ligger cirka 50 meter fra selve skolen tæt ved idrætsanlægget og består af seks moduler med skrånende tag og beklædning som falder fint ind i omgivelserne.

Bygningen er opført efter BR10 med fjernvarme og Danfoss varmestyring. Belysningen er forsynet med censorer, så elforbruget minimeres.

Samarbejde virker

Bygningskonstruktør Torben Kragelund, Silkeborg Kommune beskriver AGJ Pitzner som en professionel samarbejdspartner, der på alle områder har udført byggeriet efter kommunens ønsker, og han er fuldt tilfreds med samarbejdet.

Der er ikke sat nogen tidsplan for opstillingen af modulerne til fritidsklubben ved Buskelundskolen, men Torben Kragelund fastslår, at modulbyggeriet er valgt, fordi de er en midlertidig løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094