23948sdkhjf

Udlejere i forsigtig optimisme

De hopper ikke af begejstring, men det er knapt så slemt som det har været, og en forsigtig optimisme breder sig langsomt i udlejningsbranchen
Udlejningssektoren sætter sig sidst i marts sammen for at tage temperaturen på branchen og kigge lidt nærmere på de øjeblikkelige konjunkturer.

Desuden vil man også prøve at kigge lidt i krystalkuglen.

Det sker i Aarhus, hvor Materielsektionen sætter hinandne stævne til konference og udstilling over to dage.

Der er stadig blodrøde spor efter de sidste årsregnskaber i sektoren, og det har nødvendiggjort en del tilpasning til nye tider.

Sendt ud af landet

En større mængde af maskiner er blevet taget ud af det danske marked og sendt til blandt andet de øvrige skandinaviske lande, fordi det her går langt bedre end i Danmark. Men når det er sagt, så er der som nævnt lidt optimisme.

Går bedre

Det går bedre med udlejningen, og det skyldes blandt andet det faktum, at det er svært at få fiansieret købet af nye maskiner.

Desuden vil virksomhederne i dag hellere overveje en variabel omkostning end en fast, og det er netop den model, som udlejningsbranchen kan nyde godt af. Nemlig at når det går op eller ned for bygge- og anlægssektoren, så er der flere, der gerne vil leje. Men der er stadig langt til den indtrængningsprocent, som man har i andre lande, når det gælder udlejningsmaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095