23948sdkhjf

Byggenyt

REGION NORDJYLLAND

Brønderslev: Brønderslev Byråd har givet Jerslev Kraftvarmeværk en kommunegaranti på 5,5 mio. kr. til optagelse af lån til renovering af gasmotorer, etablering af el-kedel og målerudskiftning, skriver Nordjyske Stiftstidende.

hJALLERUP: Kulturhuset i Hjallerup står over for en ny udvidelse og igen ved et samarbejde mellem Hjallerup Menighedsråd, Hjallerup Samvirke, Borgerforeningen og Spar Nord Fonden, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er tredje gang, huset skal udvides, og denne gang omfatter udvidelsen yderligere et fag på 60 kvm til den store sal for at sikre plads til et depotrum, som de mange frivillige i lang tid har ønsket sig.

Herudover skal der ned mod anlægget udvides med en fløj på 72 kvm med grupperum og præstekontor, hvor der også bliver etableret en mellemgang og et personaletoilet.

Der holdes licitation på projektet den 19. marts.

region sjælland

herlufsholm: Herlufsholm Idrætscenter udvides nu med en træningshal. Den skal opføres parallelt med den 50 år gamle Herlufsholmhal, og ifølge tidsplanen skal den nye hal være klar til indvielse sidst på året, skriver Sjællandske.

Næstved-firmaet Casa Arkitekter, har fået opgaven at tegne den nye hal. Hallen får plads til en håndboldbane plus en særlig gymnastikafdeling med faste springgrave.

Den nye hal opføres sammen med den eksisterende hal og motionsstien Fodsporet. Samtidig rives det gamle ledvogterhus, der fungerer som administration, ned. De eksisterende omklædningsbygninger får desuden tilføjet en ekstra etage. Ligeledes bliver der plads til mødelokaler og plads til centrets administration.

Projektet koster mellem 17 og 18 mio. kr.

holbæk: 910 utidssvarende boliger bliver i løbet af de næste to år forvandlet til fremtidssikrede boliger. Ladegårdsparken i Holbæk er i gang med en knap 300 mio. kr. dyr renovering, hvor 144 små boliger forsvinder til fordel for større familieboliger, skriver Nordvestnyt.

Rammebeløbet for hele renoveringen er 286 mio. kr. Samtidig skal der opføres et nyt aktivitetshus i Ladegårdsparken, hvor første etape kommer i udbud før sommerferien. Huset bygges ind i en vold, der også beregnes til leg.

Selve renoveringen sendes i udbud efter sommerferien og licitation og forarbejder varer resten af året, inden håndværkere begynder på renoveringen med udskiftning af gulve, køkkener og bad mv.

høng: Samlingssalen på Høng Gymnasium skal udvide for 5,5 mio. kr., skriver Sjællandske. Salen bliver omkring fire meter bredere, og oven på radiatorerne kommer siddepladser, så de kan bruges som bænk. Når rummet står færdigt, er der plads til 275 personer. Ligeledes opføres blandt andet nyt teknikrum.

Det er arkitektfirmaet HS fra Slagelse, der står for salens nye look.

region syddanmark

ringe: Juicegiganten Rynkeby Foods i Ringe gør nu klar til en omfattende udvidelse af fabrikken. I første omgang planlægger Rynkeby at bygge 1.740 kvm kølelager som tilbygning til sit 4.000 kvm store højlager, der blev taget i brug for præcis otte år siden, skriver Fyens Stiftstidende.

Udvidelsen vil koste Rynkeby 40 mio. kr. og i løbet af få år ønsker virksomheden at bygge en ny kontorbygning. Det kræver en lokalplan, der skal bane vej for projekterne, og den skal diskuteres til marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109