23948sdkhjf

Anbefaling af fagudbud

DS Håndværk & Industri og Håndværksrådet skriver nu til kommunerne i Trekantsområdet, som skal i gang med energirenovering af deres idrætshaller.

De to organisationer arbejder for at sikre SMV’erne ordentlige vilkår og fair betingelser i forhold til konkurrencen om blandt andet de kommunale udbud. Men udviklingen de sidste mange år er desværre gået i retning af, at de kommunale udbud bliver større og større, og det gør det sværere for små og mellemstore virksomheder at byde på de udbudte opgaver.

I et netop gennemført projekt i Middelfart Kommune, som byggede på den såkaldte ESCO-model, var det således heller ikke en mindre lokal virksomhed, som fik entreprisen. I stedet gik projektet til en svensk leverandør.

- Der er mange fordele forbundet med at udbyde i mindre portioner. Kvaliteten af det udførte arbejde bliver typisk bedre af, at det er specialister, der får opgaven.

- Og ved at give plads til lokale aktører skaber man også i sidste ende en bedre kontakt mellem udbyder og entreprenør, siger direktør i DS Håndværk & Industri, Jani Lykke Methmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078