23948sdkhjf

Mareridtet blev gjort til skamme

For et år siden brændte vestjællandsk hal. Nu er den genopført og kan bruges til mere end tidligere
Da Tømmeruphallen ved Kalundborg brød i brand i foråret 2013, tegnede der sig meget arbejde og mange bekymringer forude, men nu er man kommet ud på den anden side og kan se lyst på fremtiden for den genopbyggede hal.

- Det er jo altid noget af et mareridt, man forestiller sig, fortæller Jens Åge Pedersen, der har repræsenteret Tømmeruphallen under genopbygningen.

Han havde ellers lige besluttet at trække sig fra bestyrelsen efter mange år i formandsstolen for den selvejende institution Tømmeruphallen, men da han til daglig arbejder i bygningsadministrationen hos Novo Nordisk, var der ikke tvivl om, at han var manden, der skulle indgå i processen med genopbygningen.

- Da jeg allerede morgenen efter branden fik besøg af en repræsentant fra Købstædernes Forsikring, fortalte han, at jeg kunne være helt tryg ved, at de nok skulle sørge for at bygge en flot ny hal til os. Man har vel altid lidt skepsis, men jeg må sige, at de har manet alle fordomme i jorden. De har været meget lydhøre over for vores ønsker, så vi faktisk har fået en hal, der giver os mange flere muligheder i fremtiden, siger Jens Åge Pedersen.

Tilknyttet rådgiver

Den nedbrændte del af hallen rummede tidligere en keglebane, men nu har man med det flotte nye sportsgulv fået en hal, der kan bruges til alt muligt.

- At vi har været trygge under hele forløbet, skyldes ikke mindst, at forsikringsselskabet tilknyttede en bygningsrådgiver, som skulle hjælpe os under genopbygningen, siger Jens Åge Pedersen og tilføjer, at man havde store udfordringer med skader fra sod, vand, fugt og ikke mindst røglugt inden genopbygningen

En krævende opgave

Allan Daugaard fra Arkhus Bygningsrådgivning medgiver, at det har været en krævende opgave, hvor alle kompetencer har været i spil – ikke bare virksomhedens egne kompetencer, men også fra blandt andet et fugtfirma og et lugtsaneringsfirma fra virksomhedens store netværk af fagspecialister.

- Men netop de udfordringer samt omfangsbestemmelse af selve skaden og indhentning af myndighedstilladelser er noget af det, der gør genopbygning af forsikringsdækkede skader spændende, fortæller Allan Daugaard fra Arkhus Bygningsrådgivning A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093