23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

Trafik - FREDERIKSBERG: Frederiksberg Kommune har anlagt cykelstier på størstedelen af H.C. Ørstedsvej, men strækningen mellem Rosenørns Allé og Thorvaldsensvej er for smal til, at man kan bruge samme løsning her. Frederiksberg Kommune har igennem lang tid arbejdet på at finde en løsning for strækningen. Der er udarbejdet en række løsningsforslag, som i perioden fra 9. januar - til 10. februar er fremlagt til debat blandt alle interesserede.

REGION MIDTJYLLAND

CYKELSTI - HEDENSTED: Teknik- og Miljøudvalget i Hedensted Kommune skal på sit møde den 6. februar blandt andet tage stilling til en ansøgning om anlægsbevilling og rådighedsbeløb i 2012 og 2013 til sideudvidelse af kørebanen og anlæg af cykelsti langs Skanderborgvej fra V .Ørum til Uldum, samt til kurveudretning af vejen to steder på strækningen.

Projektet eller dele af det kan gennemføres for en anlægssum på mellem 5,9 mio. kr og 10,9 mio. kr. - alt efter hvilket projekt der besluttes. Mindreforbrug i 2011 og omprioriteringer giver mulighed for at afsætte 8,18 mio. kr. i 2012 og 0,5 mio.kr. i 2013 til formålet uden at reducere i budgetter til 2012.

En primær baggrund for projektet er den nødvendige udbygning og forstærkning af sideanlæggene på Skanderborgvej. Rabatternes bredde og styrke er mange steder elendig, og der skal ofte gennemføres reparationer. Endvidere vil udbedringen af rabatterne være en trafiksikkerhedsmæssig forbedring.

region sjælland

oplevelseshavn - roskilde: Roskilde Havneselskab kunne forleden præsentere projektet for Roskilde Oplevelseshavn.

Projektet skal skabe rammer for aktiviteter, der kan tiltrække flere besøgende til havnen. Den største nyskabelse bliver en oplevelsesplatform, der skal være 80 - 85 kvm stor og som skal flyde på luftfyldte flydekasser. Platformen skal udstyres med to hyttefade, som skal indeholde krabber og fisk. Det indre bassins skrå kanter skal ersttattes af trapper til ophold og kunst, og der bliver tale om at en del ny beplantning og en del ny belægning.

Roskilde Havneselskab satser på at realisere projektet allerede i år, skriver Dagbladet Roskilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11