23948sdkhjf

Organisationsændring Moe & Brødsgaard

MOE & BRØDSGAARD: Det rådgivende igeninørfirmas sektor for Anlæg & Miljø er igennem de seneste fem år blevet fordoblet, og nu styrkes den positive udvikling yderligere ved at fordele de ledelsesmæssige funktioner på flere hænder.

Det indebærer, at Kim Schwartzlose udnævnes til ny sektorleder. Kim Schwartzlose får det overordnede ledelsesansvar og skal stå for stå for sektorens fremtidige udvikling. Kim Schwartzlose er uddannet teknikumingeniør, og har arbejdet med projektledelse af vej- og trafikprojekter, trafikplanlægning og trafiksikkerhed. Kim Schwartzlose har været ansat i Moe & Brødsgaard siden 2006.

Desuden udnævnes Per Lautrup-Nissen til forretningschef for Anlæg & Miljø og bliver fremover ansvarlig for projekternes afvikling samt kvalitet og økonomi. Per Lautrup-Nissen er uddannet teknikumingeniør og har været ansvarlig for projekter inden for anlægsområdet. Han har været ansat i Moe & Brødsgaard siden 2004.

Endelig tiltræder Morten Fabrin som ny afdelingsleder for Vej og Trafik. Morten Fabrin er uddannet diplomingeniør og har arbejdet med projektledelse af vej- og trafikprojekter og planlægningsopgaver. Han har været ansat i Moe & Brødsgaard siden 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.828