23948sdkhjf

Kommunaldirektør skifter hest

HØJE-TAASTRUP: Kommunaldirektør Hugo Pedersen har meddelt, at han forlader kommunen for i stedet at tiltræde stillingen som kommunaldirektør i Gribskov Kommune pr. 1. august 2012.

Hugo Pedersen har som kommunaldirektør stået i spidsen for videreudvikling af den kommunale organisation, så den i dag fremstår som en moderne offentlig arbejdsplads og har herudover deltaget aktivt i en lang række af kommunens store opgaver over de sidste 6 år.

Hugo Pedersen kom til Høje-Taastrup i 2006 fra en stilling som afdelingschef i KL, og har tidligere været kommunaldirektør i Hørsholm Kommune.

- I sin tid som kommunaldirektør i Høje-Taastrup har Hugo pedersen

sat vigtige spor for kommunens fysiske udvikling gennem sit engagement i både udviklingen af området mellem Høje-Taastrup station og City 2 og i Gammelsøprojektet. Her har han været en helt central rådgiver for byrådet. Det varer endnu nogle år, før byggekranerne køres i stilling i disse projekter, men når de gør, er det i høj grad takket være det "fundament", som Hugo Pedersen har været med til at støbe, lyder skudsmålet fra Høje-Taastrups borgmester Michael Ziegler (C).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078