23948sdkhjf

Byggenyt

region nordjylland

aalboRG: Et område på 12.500 kvadratmeter i Aalborg Havn udbydes nu til salg.

Det drejer sig om et område, der ligger på Nørresundby-siden umiddelbart øst for Limfjordsbroen. Sælger er Aalborg Havn A/S, der i dag kun benytter arealet til udskibning af træ til svenske papirfabrikker.

Arealet sendes i offentligt udbud nu og interesserede købere kan byde frem til 1. marts.

Nordjyske Stiftstidende skriver, at der endnu ikke er vedtaget lokalplan for området, men at havnen i udbudsmaterialet lover “aktivt at medvirke til at fremme vedtagelsen af en ny lokalplan, der muliggør opførelse af kontorer eller boliger eller butikker".

sæby: Entreprenør Børge Juul fra Dronninglund er nået til enighed med Frederikshavn Kommune om udformningen af et nyt boligområde i hjertet af Sæby.

Der skal opføres 17 boliger på den gamle sodavandsfabrik. En fredet bygning i Algade bevares. I forhold til den oprindelige plan er antallet af boliger skåret ned med fem.

Der skal udarbejdes ny lokalplan for området.

hobro: Et flertal i udvalget for teknik og miljø i Mariagerfjord Kommune har afvist en række indsigelser og sagt ja til opførelse af et boligbyggeri med i alt 18 lejligheder på den tidligere Skodagrund på Skivevej.

region syddanmark

Vojens: Haderslev Kommune vil samle to selvejende institutioner og bygge en ny institution. Det er endnu ikke besluttet, hvor den ny institution skal placeres.

tåsinge: Lavprisvarekæden Rema 1000 har med virkning fra 1. juli i år erhvervet en grund på Bregningevej med henblik på opførelse af en dagligvarebutik.

Der skal nu udarbejdes en ny lokalplan. Ifølge Jan Poulsen fra Rema Ejendomsinvest vil en ny butik på 1000 kvadratmeter kunne opføres på 14 uger, når først alle tilladelser er i hus.

region hovedstaden

rønne: Efter flere måneders ventetid er der nu kommet byggetilladelse til 25 boliger til sindslidende ved Kommandanthøjen til psykiatrien på Bornholm.

Det er Plejeboligkonsortiet II, der skal bygge boligerne, men endnu er man ikke klar til at gå i gang, oplyser projektleder Morten Iversen fra konsortiet til Bornholms Tidende.

Kloakarbejdet forventes påbegyndt i løbet af et par uger. Samtidig skal en del af projekteringsarbejdet gøres færdigt. Ifølge en tidligere tidsplan skulle arbejdet være gået i gang i september sidste år og være afsluttet i august i år.

Morten Iversen oplyser, at tidsplanen forventes at blive skubbet med den tid, det har taget at få byggetilladelsen.

region sjælland

næstved: Næstved Kommune har sagt nej til et ønske om at bygge en burger-restaurant i et nyt forretningsområde ved Vordingborgvej og Kanalvej. Det er varepriskæden Lidl og den lokale byggedirektør Bjarne Mayland, der har søgt om tilladelse til at bygge burger-restaurant i området.

Ifølge Sjællandske siger et flertal i kommunens ejendomsudvalg imidlertid nej til projektet. Begrundelsen er, at arealet ved Lidl skal være reserveareal til parkeringspladser.

gundslev: Kriminalforsorgen forventer, at arbejdet med at opføre et nyt statsfængsel på Nordfalster vil komme i gang i slutningen af 2012.

Der behandles i øjeblikket en lokalplan for området.

Erik Bang fra Kriminalforsorgen siger til Lolland-Falster Folketidende, at der ikke er taget stilling til, hvilken form for entreprisemodel, der skal anvendes ved byggeriet.

Prisen for byggeriet er af Folketinget sat til en mia. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095