23948sdkhjf

M.J. Eriksson får ny topchef

Den store jord- og anlægsentreprenør får ny adm. direktør 1. oktober. Den nuværende topchef bliver driftsdirektør

Milliardkoncernen M. J. Eriksson får ny topchef, og valget er faldet på Torben Bloch Nielsen.

Det sker ifølge den store jord- og anlægsentreprenør som led i at tilpasse organisationen til den betydelige vækst, som selskabet har oplevet og fortsat forventer. 

- Vi har altid sat en ære i at være en lille og effektiv organisation, men har besluttet at udvide og styrke ledelsen for at understøtte den betydelige vækst, vi oplever, siger Jørgen Eriksson, bestyrelsesformand for M. J. Eriksson, i en pressemeddelelse.

- Med hans erfaring og værdier er vi overbeviste om at han, sammen med den øvrige ledelse, vil bidrage til at styrke vores position og fortsætte den positive udvikling, tilføjer formanden om ansættelsen af Torben Bloch Nielsen.

Ny rolle

M. J. Eriksson, der er en familieejet virksomhed gennem flere generationer, er i de seneste år vokset betydeligt og nåede i 2023 en omsætning på cirka 3 mia. kr.

Firmaet med hovedkontor i Ishøj løser anlægsentrepriser i hele Danmark og Sydsverige og beskæftiger mere end 650 medarbejdere.

Nuværende adm. direktør Stig Munch-Jensen vil fortsætte i en nyoprettet stilling som driftsdirektør.

- Jeg vil samtidig gerne takke Stig Munch-Jensen for hans betydelige indsats gennem de sidste 15 år, hvor han har spillet en central rolle i at skabe fundamentet for vores udvikling. En udvikling, som han fortsat vil bidrage til som driftsdirektør, siger Jørgen Eriksson.

Torben Bloch Nielsen har senest været interim adm. direktør hos Scandi Byg A/S, hvor tidligere MT Højgaard og Enemærke & Petersen-direktør Henrik Mielke overtog styringen denne sommer.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af M. J. Eriksson og at bidrage aktivt til at bygge videre på den imponerende udvikling, selskabet har oplevet de seneste år, skriver Torben Bloch Nielsen på LinkedIn om sit nye job.

Tidligere har Torben Bloch Nielsen blandt andet været adm. direktør for entreprenørfirmaet Torntoft & Mortensen og betonelementselskabet Spæncom, samt haft ledende roller i MT Højgaard.

M.J. ERIKSSON AKTIESELSKAB
Regnskabsår 2022/23 2021/22
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 3.050,2 2.398,4
Bruttofortjeneste 202,9 95,6
Resultat af primær drift 163,2 63,5
Resultat før skat 166,7 66,1
Årets resultat 130,2 52,1
Balancestatus 1299,8 1032,7
Egenkapital 682,3 569,4
Antal ansatte 619 637
Kilde: CVR

Opdateres

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079