23948sdkhjf

Succesfuld tegnestue henter chefredaktør og møbelsnedker fra tv til bestyrelsen

Den succesfulde tegnestue Act Architects opruster i bestyrelsen, hvor Cecilie Ingdal og Martin Colberg indtræder fra september af

Act Architects får nye folk i bestyrelseslokalet.

Den fremadstormende københavnske tegnestue kan nemlig meddele i en pressemeddelelse, at Cecilie Ingdal og Martin Colberg indtræder i bestyrelsen, hvor førstnævnte også bliver forperson.

- De kommer begge med stor erfaring og viden, som vi glæder os til, at de sætter i spil hos os. Det har været afgørende for os at finde partnere, der matcher vores værdier og DNA, – og det er vi helt sikre på, at vi har fundet i Cecilie og Martin, siger Mikkel Westfall, medstifter og adm. direktør i Act Architects, i en pressemeddelelse.

Cecilie Ingdal er til daglig ansvarshavende chefredaktør hos kvindemagasinet Elle Danmark og medstifter af Toast Projects, som står for at udgive magasinet. Derudover er hun også bestyrelsesmedlem hos Copenhagen Fashion Week.

- Æstetik, mennesker og ledelse har været retningsgivende for min mere end 20-årige karriere i mode- og magasinbranchen, så det er en drømmeopgave at skulle bistå ledelsen i Act Architects med at forløse det enorme potentiale, siger Cecilie Ingdal i pressemeddelelsen.

Martin Colberg er stifter af møbelsnedkervirksomheden Serup & Colberg og har desuden deltaget i DR-programmet ’Danmarks næste klassiker’.

- I Act Architects ser jeg en arkitektvirksomhed med en stærk kollektiv faglighed og fokus på at skabe værdi for deres kunder. Min opgave bliver at hjælpe ledelsen med at skabe vækst uden at gå på kompromis med det stærke værdisæt, der allerede findes i Act, lyder det fra Martin Colberg i pressemeddelelsen.

Tur i den

Af projekter har virksomheden blandt andet været involveret i transformationen af Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen, Ferring-tårnet i Ørestad og Østerfælled Torv på Østerbro i København.

Act Architects blev stiftet i 2022, men trods få år på bagen har tegnestuen allerede haft godt med tur i den.

I seneste regnskab fra 2023 kom virksomheden ud med et årsresultat på 2,5 mio. kr., hvilket var mere end en fordobling sammenlignet med 2022.

Tegnestuen har i dag 19 ansatte.

ACT ARCHITECTS A/S
Regnskabsår 2023 2022
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 14,7 9,4
Resultat af primær drift 3,2 1,6
Resultat før skat 3,2 1,5
Årets resultat 2,5 1,2
Balancestatus 9,5 7,6
Egenkapital 6,3 4,9
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189