23948sdkhjf

Utallige renoveringer: Svømmehal dræner kommunekasse

Svømmehallen i Ringkøbing har været under renovering i mere end et halvt år, og projektet er blevet dyrere og dyrere for kommunen

Først hed budgettet 9,2 mio. kr. Sidenhen blev det i maj opjusteret til 12-13,5 mio. kr. Men nu lyder den samlede pris på renovering af Ringkøbing Svømmehal på over 14 mio. kr. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Renoveringen er indledt med hensigten om at rette op på et tidligere renoveringsarbejde med omfattende byggesjusk, men er altså nu endt med at gå mange millioner over budgettet. Noget, der selvsagt ikke er tilfredsstillende ifølge formand for kultur- og fritidsudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune, Erik Viborg (V),:

- Der er en masse læring i sådan en proces her. Selvom det er svært at stå til ansvar for nogle fejl, der skete for 14 år siden, fortæller han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Ifølge en aktindsigt, lokalmediet har fået i kommunen, er det igangværende arbejde den sjette større renovering af svømmehallen siden 2010. Samlet løber regningen for renovationerne op i en pris på over 43 mio. kr.

Desuden melder lokalmediet, at det inden for 5-10 år vil blive nødvendigt med yderligere renoveringer til en estimeret pris på 11 mio. kr., hvoraf otte af dem skal gå til et nyt vandbehandlingsanlæg. 

Svømmehallen skal planmæssigt være klar til genåbning i december 2024, omkring et år efter renoveringsarbejdet gik i gang. 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157