23948sdkhjf

Vil bygge hotel, 135 boliger og butikker: Udvikler med store bydelsplaner

Ejendomsudviklingsselskabet Momentum+ har tidligere fået grønt lys til at bygge boliger tæt ved afkørsel 58 på Lolland nær Maribo. Nu vil selskabet bygge endnu mere

Der er store planer på Lolland, hvor en ny bydel skal etableres ved Afkørsel 48 nær Maribo.

I hvert fald hvis det står til ejendomsudviklingsselskabet Momentum+, der ønsker at opføre 135 boliger fordelt på rækkehuse og fem etageblokke, et kontorbyggeri med butikker i stueetagen og et fireetagers hotel.

Det skriver Folketidende.

Projektet hedder i dag Nørresø Park, og Teknik- og Miljømyndigheden i Lolland Kommune har godkendt boligdelen af projektet, skriver avisen. Dengang var det under navnet Sømærkeengen.

Planerne drejer sig om et areal ved Afkørsel 48, afgrænset af Vestre Landevej, jernbanen, Nørresø og tilkørslen til Sydmotorvejen.

Men nu ønsker Momentum+ at gøre området endnu større og videreudvikle området med 5000 kvm butikker. Håbet er blandt andet at opføre dagligvarebutikker på op til 3.000 kvm og udvalgsvarebutikker i stil med dem på i alt 2.000 kvm.

Skal de realiseres, kræver det dog, at den igangsatte planlægning i kommuneplanrammen ændres, hvis det skal realiseres i fremtiden.

Bydelsprojektet er en del af et større infrastrukturelt projekt, der skal forbinde området nær motorvejen med Maribo by.

Projektet kan følges på Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109