23948sdkhjf

Nu kommer der kød på tiltrængt københavner-restaurering

Kødbyen i København er et populært sted. Og meget nedslidt. Rådgivere giver en af bydelens mest velkendte bygninger - den med tyren - en kærlig hånd
Den er næsten 100 år gammel. Stadig robust, men også stærkt nedslidt. Og nu sker der noget i Kødbyen på Vesterbro i København. Eller i det mindste noget af den, her blandt moderne ølstuer, tjekkede restauranter og fancy kreative virksomheder.

Det, der skal forvandles og visuelt føres tilbage til de brølende 1930’ere, er det 88 år gamle Inco-hus, d...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141