LCA i Landskabet – miniseminar for landskabsarkitekter i Aarhus
Kom og få indsigt i hvordan landskabsarkitekter kan beregne klimaaftrykket på deres projekter.
Der er en stigende interesse for at lave LCA-beregninger på landskabsarkitekter – og torsdag d. 8. maj mellem klokken 10 – 12 får du indsigt i, hvordan du beregner klimaftrykket på dit landskabsprojekt.
Det sker hos Schønherr i Aarhus hvor Thomas Graabæk, arkitekt og indehaver, og Alberte Grostøl Bonde, studentermedarbejder, fra GRAPHISOFT Center Danmark demonstrerer, hvordan du laver LCA-beregninger på landskabsprojekter ved hjælp af den prisvindende DesignLCA, LAND4 og Archicad.
Data er afgørende for den grønne omstilling
”Data, digitalisering og BIM hænger tæt sammen med den grønne omstilling. Mange landskabstegnestuer er allerede i fuld gang med at implementere BIM, og et naturligt næste skridt er at udnytte de iboende data-informationer i BIM til at understøtte LCA-beregninger på landskabsprojekter,” forklarer Thomas Graabæk.
”På miniseminaret glæder vi os til at vise, hvordan landskabsarkitekter kan lave LCA-beregninger, og derudover ser vi frem til at løfte sløret for DesignLCA 6.0, der indeholder en række nye funktioner, som er tilpasset landskabsarkitekternes behov.”
Det er gratis at deltage i LCA i landskabet miniseminariet, der finder sted torsdag d. 8. maj mellem klokken 10 – 12 hos Schønherr, Klosterport 4T, 1. sal., 8000 Aarhus C.
Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-mølle-princippet og du tilmelder dig her →
Tusind tak til Schønherr for at lægge lokaler til miniseminaret – vi ser frem!