Gratis e-bog til inspiration: Nyfortolkning af de klassiske juleretter
Julemåneden er begyndt, og derfor har vores konceptchef, Marlene B. Lindegaard, kastet sig ud i en nyfortolkning af traditionelle juleretter, herunder spændende plantebaserede alternativer. Opskrifterne er samlet i en gratis e-bog.
Kalenderen fortæller, at vi nu har taget hul på julemåneden. Derfor har vores konceptchef Marlene B. Lindegaard kastet sig ud i den dristige øvelse med at give sit personlige bud på nye udgaver af de traditionelle juleretter.
Marlenes kulinariske arbejde har resulteret i en e-bog, som vi kalder ’Tænk jul i nye klæder’. Den indeholder 16 opskrifter, hvoraf flere af dem er plantebaserede.
Du kan f.eks. få inspiration til disse lækre retter:
- Ovnbagte karotter med brunet salvie smør, syltede solbær, ristede mandler og kørvel
- Confiterede hvidkål i andefedt og timian
- Sweet ’n’ sticky pork belly glaseret i pale ale, tranebær og honning
E-bogen er gratis at downloade, og vi har gjort den tilgængelig for både professionelle køkkener og private forbrugere.
Du får fat i e-bogen her: https://dgfs.dk/nyheder/ansvarlig-menu/jul-i-nye-klaeder/
”Sammen udvikler vi madscenen!”
Fakta om Dagrofa Foodservice:
- Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen, som bl.a. også står bag detailkæderne MENY, Spar, Min Købmand og Let-Køb samt Dagrofa Logistik.
Dagrofa Foodservice står stærkt i markedet inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til fine dining-restauranter. - Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus. Hovedsædet er på terminalen i Ishøj, og vi har også logistikterminaler i Middelfart, Aalborg og Thisted.
- Læs mere på http://www.dgfs.dk.