23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Solafskærmning på Campus Horsens: Bedre Indeklima og Trivsel

Campus Horsens har fået installeret 149 facadelameller fra Alux, der effektivt forbedrer indeklimaet og skaber optimale rammer for læring og trivsel for både elever og undervisere. 

Omfattende Løsning til Solafskærmning

Vi har leveret en omfattende løsning til solafskærmning på Campus Horsens, hvor vi har installeret og monteret 149 styk lamelafskærmning af typen Facadelamel Sun 2000 Type C-skærm. Denne model er udviklet til at optimere indeklimaet markant, og med sin solafskærmningseffekt på helt op til 96,3 % er den yderst effektiv til at reducere både varme og blænding. Lamelafskærmningen bremser solens stråler, inden de når vinduerne, hvilket betyder, at den varme, der normalt ophober sig i bygningen, reduceres væsentligt. På den måde kan både elever og undervisere nyde et mere stabilt, behageligt og sundt undervisningsmiljø.

Fleksibel Montering og Lysbalance

Løsningen er monteret direkte på bygningens facade, hvilket giver Campus Horsens stor fleksibilitet i design og funktion. Ved at balancere lysindfaldet sikrer lamelafskærmningen, at der stadig kommer rigeligt med naturligt lys ind i undervisningslokalerne – men uden de ulemper, som direkte sollys ofte kan skabe i form af blænding og opvarmning.Forbedrede Rammer for Læring og Trivsel

Med denne opgradering tager Campus Horsens et vigtigt skridt for at forbedre indeklimaet, som både understøtter trivsel og skaber de bedste betingelser for læring og koncentration. Den høje solafskærmningseffekt gør desuden, at bygningen er bedre rustet til de varmere perioder på året, så komforten i lokalerne kan holdes på et stabilt niveau hele året rundt. Vi er stolte af at have bidraget til denne indsats og til de forbedrede rammer, som nu vil kunne mærkes i dagligdagen på campus.

Alux Facadelameller

Lamelafskærmning består af faste eller bevægelige lameller og er effektiv solafskærmning til større glaspartier og facader. I Alux har vi et bredt udvalg af lameller i forskellige størrelser og udformninger, herunder c-skærme, facadelameller, vingeformede lameller og rektangulære lameller. Disse facadelameller kan monteres vandret eller lodret direkte på facaden, hvilket giver stor fleksibilitet i designet. Oftest er alle facadelameller kundetilpasset og projekteres i tæt samarbejde med bygherre og arkitekt. Overfladebehandling kan udføres i alle RAL-farver og anodiseringer. For at lære mere om vores facadelameller, besøg venligst Alux Facadelameller.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576

Kontaktperson

OI
Ole Iversen
oiv@alux.dk

Send til en kollega

0.078