23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre udnyttelse af virksomhedens data til ledelsesinformation og AI.

Bedre Power BI og AI værktøjer fra Microsoft og enklere udvikling af løsninger. Har virksomheden planer om at udvide med ledelsesinformation, BI eller AI, så anbefaler vi at læse mere her.

Optimer din virksomheds muligheder for at udnytte data til Power BI og AI. Microsoft seneste værktøj Microsoft Fabric er optimeret til at samle værktøjer til ledelsesinformation og AI I et strategisk framework.

Med Microsoft Fabric maksimeres anvendelsen af data, og det bliver nemmere at udvikle løsninger. Både Power BI og AI-elementer indgår som en integreret del af Microsoft Fabric.

Måske ser dine Power BI-løsninger og dine AI-løsninger på overfladen identiske ud, men det, der ligger nedenunder i det nyere værktøj Fabric, stiller helt andre muligheder til rådighed for at håndtere virksomhedens data.

Planer om Power BI og AI-løsninger?

Planlægger du at anvende Power BI og AI-løsninger, kan vi anbefale at kigger nærmere på Microsoft Fabric.

Læs om Microsoft Fabric her.

Er du interesseret I at vide mere så kontakt gerne SOAK.

Om SOAK

I SOAK har vi i adskillige år arbejdet med Power BI og AI-løsninger. Efter Microsoft frigav Microsoft Fabric til håndtering af selv meget store mængder af data, valgte vi hurtigt at tage dette produkt under vores vinger, og vi er meget begejstret for funktionaliteten i det. Vi tilbyder gerne rådgivning og vejledning. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse.

Kontakt

SOAK A/S
Tel: +45 71 74 11 00
E-mail: info@soak.dk

SOAK A/S
Klamsager 35 th
8235 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31274486

Kontaktperson

MP
Mike Poulsen
mp@soak.dk

Send til en kollega

0.078