23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klar til vinteren - vælg en minilæsser med kabine

Vinteren står for døren og det betyder lavere temperaturer. Kubota RT280-2 fås med lukket luksus kabine så komforten er i orden under arbejdet.

2,8 ton minilæsser 

Løftekapacitet 2900 kg

Kubota RT280-2 Minilæsser: Effektivitet og alsidighed i et kompakt design

Kubota RT280-2 minilæsseren er den ideelle maskine for både professionelle, der søger en pålidelig og kraftfuld løsning anlæg, brolægning, byggeri og landbrug.  Med en imponerende løftekapacitet og en effektiv motor, kombinerer denne minilæsser kraft med smidighed og præcision.

Kompakt design for nem manøvredygtighed

Den kompakte størrelse gør RT280-2 perfekt til arbejde i trange rum eller tæt bebyggede områder. Uanset om du skal flytte jord, materialer eller klargøre en byggeplads, kan denne minilæsser navigere nemt og effektivt mellem forhindringer, hvilket sparer tid og øger produktiviteten.

Kraftfuld motor og høj ydelse

Udstyret med en kraftig Kubota motor, leverer RT280-2 imponerende ydelse samtidig med at den opretholder en lav brændstoføkonomi. Dette sikrer, at du kan arbejde i lange perioder uden hyppige stop for påfyldning af brændstof.

Fleksibilitet med forskellige tilbehør

Et af de største fordele ved Kubota RT280-2 er muligheden for at tilpasse maskinen med en række forskellige tilbehør. Fra skovle til gafler og andre redskaber kan minilæsseren tilpasses til næsten enhver opgave.

Sikkerhed og komfort i fokus

Kubota har designet RT280-2 med operatørens sikkerhed og komfort for øje. Den rummelige kabine giver en fantastisk udsigt over arbejdsområdet, og de ergonomisk placerede kontrolpaneler gør det nemt og intuitivt at betjene maskinen.

 Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Find brochure på RT280-2 HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.063