23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv Kloakseparering på Mariagervej i Randers

Hos Brdr. Møller har vi netop afsluttet et omfattende kloaksepareringsprojekt på Mariagervej i Randers, hvor vores ekspertise og effektive arbejdsgange blev sat på prøve. Dette projekt illustrerer ikke kun vores tekniske dygtighed, men også vores evne til at arbejde under pres og overholde stramme tidsplaner.

Udfordringerne ved Mariagervej-projektet
Mariagervej er en central færdselsåre i Randers, og projektet stillede derfor store krav til både planlægning og udførelse. Vi arbejdede seks meter under jordoverfladen for at tilkoble en eksisterende kloak, samtidig med at vi skulle tage højde for, at vejen var lukket i sommerperioden, hvor trafikgener skulle minimeres. Den stramme tidsplan på kun fem uger blev en udfordring, men takket være et stærkt team og godt samarbejde med bygherren, lykkedes det os at fuldføre projektet til tiden.

Effektivt samarbejde 
Nøglen til succes i dette projekt var et tæt samarbejde mellem vores to projektledere og en løsningsorienteret bygherre. Den gode koordinering gjorde det muligt ikke blot at fuldføre kloaksepareringen, men også at tilføje to ekstra stikledninger, som bygherren ønskede. Dette blev opnået uden at forlænge tidsplanen, hvilket vidner om vores evne til at optimere arbejdsgange og udnytte ressourcerne fuldt ud.

Stærk holdånd og teknisk knowhow
En af aspekterne ved dette projekt var den stærke holdånd under hele forløbet. Vores medarbejdere var villige til at ofre dele af deres sommerferie for at sikre, at projektet blev færdigt til tiden. Med en kombination af dygtige folk, et stort setup af maskiner og en vilje til at yde det ekstra, der skulle til, formåede vi at levere et kvalitetsprojekt inden for den aftalte tidsramme.

Betydningen af kloakseparering
Kloakseparering er blevet en afgørende opgave i moderne infrastrukturprojekter, særligt i byområder, hvor belastningen på spildevandssystemet er høj. Ved at adskille regnvand fra spildevand reducerer vi risikoen for overløb og mindsker forurening i søer, havne og andre vandmiljøer. 

Vores case i Randers er et godt eksempel på, hvor effektivt kloakseparering kan gøres, når ekspertise og effektivitet går op i en højere enhed. Hos Brdr. Møller er vi stolte af dette samarbejde, og du kan læse mere om alle vores kompetencer lige her

Brdr. Møller A/S
Edwin Rahrs Vej 77
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28133111

Send til en kollega

0.063