23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Djurs Consult Nyeste Initiativ

Djurs Consult planter et træ i Danmark for hver faktura. Initiativet styrker biodiversiteten, reducerer CO₂ og skaber levesteder for dyrelivet.

Udløber
31. december 2047

Djurs Consult er glade for at kunne præsentere et nyt og langsigtet bæredygtighedsinitiativ, der bidrager til at forbedre klimaet og biodiversiteten i Danmark. For hver faktura, vi sender, planter vi et træ i Danmark. Dette er vores bidrag til at støtte en grønnere fremtid og skabe en positiv indvirkning på vores omgivelser.

Træerne plantes af Klimatræ, som har ekspertise inden for skovrejsning. De planter mere end 20 forskellige træarter, nøje udvalgt til at styrke biodiversiteten og opbygge sunde økosystemer. Disse skovområder er modstandsdygtige og kan bidrage til CO₂-reduktion på lang sigt takket være deres mangfoldighed og robusthed.

Ved at støtte skovrejsning hjælper vi med at bevare og udvikle Danmarks natur samt bidrager til den globale indsats mod klimaforandringer.  Vi er stolte af at kunne bidrage til denne indsats og håber, at vores projekt kan inspirere andre til at tage lignende skridt mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

 

Djurs Consult er din ekspertrådgiver indenfor brand, energi og bæredygtighed.

Vi tilbyder en bred vifte af specialiserede ydelser, der dækker alle aspekter af byggeriet. Vores ekspertise omfatter: Certificeret brandrådgivning, Energirådgivning, CFD-sporing, Byggeledelse, Arkitektservice, DGNB, LCA, Indeklima mm.

Læs mere om alle vores ydelser hvem vi er, vores værdier og ledige stillinger her.

Djurs Consult ApS
Østergade 7
8963 Auning
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41677767

Kontaktperson

Line-Sol Jensen
Grafisk designteknolog, teknisk assistent
+45 25232382 lsj@djursconsult.dk

Send til en kollega

0.078