23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LCA-Analyser: din nøgle til bæredygtighed i Byggeriet

Frandsen & Søndergaard anvender LCAByg-programmet til at udføre LCA-analyser, der dækker hele byggeprocessen og sikrer bæredygtighed. Disse analyser hjælper producenter, leverandører, bygherrer og designteams med at reducere klimaaftrykket og overholde CO2-lovkrav. Ved at integrere LCA-analyser i alle projektfaser sikres fremtidssikret byggeri.

I takt med stigende krav til bæredygtighed i byggebranchen har Life Cycle Assessment (LCA) analyser vist sig som et uundværligt redskab. Hos Frandsen & Søndergaard anvender vi det avancerede LCAByg-program til at udføre LCA-beregninger, der dækker hele byggeprocessen fra materialevalg til færdige projekter. Dette sikrer en helhedsorienteret tilgang til reducering af klimaaftrykket.

Vores LCA-analyser er relevante for producenter, leverandører, bygherrer og designteams og integreres i alle projektfaser for at sikre en bæredygtig byggeproces, der lever op til nuværende og fremtidige CO2-krav.

LCA-Integreret Tilgang og Fremtidssikring
Vi skiller os ud ved at inkorporere LCA-beregninger kontinuerligt i byggeprojekter, hvilket ikke blot reducerer klimaaftrykket, men også fremtidssikrer byggeriet i forhold til lovgivning. Fra 1. januar 2023 er der blevet indført et lovmæssigt loft over CO2-udledning for bygninger over 1000 m², og fra 2025 vil grænserne blive yderligere strammet. Derfor er det afgørende at vælge bæredygtige materialer og løsninger tidligt i processen.

Innovation og Partnerskaber
Frandsen & Søndergaard samarbejder tæt med partnere for at fremme innovation og bæredygtige løsninger. Vores LCA-analyser, baseret på europæiske miljøvaredeklarationer (EPD’er), hjælper alle interessenter med at træffe informerede valg, der ikke kun opfylder lovkrav, men også bidrager til en grønnere fremtid for byggebranchen.

Med vores LCA-beregninger er du sikret fremtidssikret byggeri med reduceret CO2-aftryk og opfyldelse af lovmæssige krav.

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062