23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svanemærkede almene boliger i grønne omgivelser

P+P arkitekter er arkitektrådgiver på 31 nye boliger i Gistrup ved Aalborg for Alabu Bolig. Dermed kan vi også tilføje endnu et alment boligprojekt til vores portefølje. Vi løser opgaven i samarbejde med Byggefirmaet Knudsgaard og EKJ Rådgivende Ingeniører.

På de gamle boldbaner, Spar Es-grunden, i Gistrup etablerer Alabu Bolig nye, almene boliger. Projektet er en del af en større udviklingsplan og skal være med til at skabe mere diversitet i området; både ift. bygningstyper, men også i den generelle beboersammensætning. Ved at etablere nye almene boliger vil flere have mulighed for at bosætte sig eller blive i Gistrup, hvilket vil gøre området mere attraktivt for forskellige aldersgrupper og familiekonstellationer.

Nærværende projekt, som er anden etape i udviklingen af Spar Es-grunden, består af 6 rækkehuse i to etager med i alt 31 boliger. Fokus i udformningen af boligerne er bl.a. godt lysindfald og fleksibel indretning samt grønne udendørsarealer. Boligerne kommer til at ligge i et villakvarter med kort afstand til bl.a. skoler og natur.

Projektet forventes indflytningsklar i slutningen af 2025.

I P+P arkitekter har vi speciale i opførsel og renovering af almene boliger. Læs mere her: Boligprojekter - P+P arkitekter

Visualiseringer: Venligst udlånt af Norconsult (Bygherrerådgiver)

 

P+P Arkitekter A/S
Kystvejen 17, 5.
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26994829

Kontaktperson

AER
Anna Emilie Ravn
Kommunikation, PQ, fotograf og SoMe
+45 53739318 aer@pplusp.dk

Send til en kollega

0.094