23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element 2024?

Building Green og WE BUILD DENMARK hylder de personer og produkter, der leverer et særligt bidrag til en grønnere og mere bæredygtig byggebranche med prisen Det Bæredygtige Element.

Det Bæredygtige Element uddeles igen i 2024, når Building Green København afholdes den 30. og 31. oktober. Prisen er et samarbejde mellem WE BUILD DENMARK og Building Green, og i årets uddeling vil der være fokus på “BEYOND THE ROADMAP”, som også er temaet på Building Green København 2024.

Spørgsmålene er stadig mange, og det samme er definitionerne. Men et faktum er at i alle forsøg på at bygge mere bæredygtigt har en særlig person, et nyskabende produkt/løsning og et samarbejde gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse! Der har med andre ord været “et bæredygtigt element”.

Building Green og WE BUILD DENMARK har valgt at belyse en række af disse elementer og uddeler tre priser til Det Bæredygtige Element på Building Green København. En pris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, en pris til en løsning, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt, og som noget nyt en pris for det samarbejde, der har ført til øget bæredygtighed. Disse “bæredygtige elementer” fortjener en pris for at gøre en forskel.

Hvem synes du skal vinde i år? Hjælp os med at hylde og fejre dem, der går forrest! 

Du kan indstille dine favoritter til de 3 forskellige priser: 

– Ildsjælen
– Løsningen
– Samarbejdet

Læs mere og indstil her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.063