23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klaravik Introducerer Leasingmuligheder til Kunderne

Klaravik, Danmarks førende online auktionsplatform for brugt udstyr og maskiner, tager et vigtigt skridt ved at introducere leasingmuligheder, som gør det lettere for købere at finansiere deres investeringer. "Vi oplever en stigende interesse fra både sælgere og købere, der ønsker at handle nyere og dyrere maskiner og køretøjer hos os. At vi nu kan tilbyde leasing til vores købere samt hjælpe sælgere med indfrielse af deres eksisterende finansiering, ser vi som et naturligt næste skridt" udtaler direktør Esben Hyllested.

Udløber
30. september 2029

Klaravik, Danmarks førende online auktionsplatform for brugt udstyr og maskiner, tager et vigtigt skridt ved at introducere leasingmuligheder, som gør det lettere for købere at finansiere deres investeringer.

"Vi oplever en stigende interesse fra både sælgere og købere, der ønsker at handle nyere og dyrere maskiner og køretøjer hos os. At vi nu kan tilbyde leasing til vores købere samt hjælpe sælgere med indfrielse af deres eksisterende finansiering, ser vi som et naturligt næste skridt" udtaler direktør Esben Hyllested.

Økonomisk Fleksibilitet for Erhvervslivet

Leasing gennem Klaravik er primært rettet mod erhvervskunder og giver dem mulighed for at investere i maskiner eller køretøjer uden at belaste likviditeten. Ved at sprede omkostningerne over en længere periode kan virksomheder fortsætte deres vækst uden store engangsinvesteringer. Klaraviks leasingløsninger, tilpasset de enkelte virksomheders behov og økonomiske situation, muliggør investering i brugt udstyr via vores auktioner og skaber bedre forudsætninger for fremtidig vækst og udvikling.

Strategisk Partnerskab med Nordea Finance

For at sikre de bedste leasingmuligheder har Klaravik indgået et samarbejde med Nordea Finance, en af de allerstørste aktører inden for finansiering og leasing. Dette partnerskab gør det muligt for Klaraviks kunder at nyde godt af fleksible leasingaftaler, der er tilpasset deres likviditetsbehov og forretningsmæssige krav.

"Vi er stolte af at blive finansieringspartner for Klaraviks innovative auktionsplatform, som tilbyder kunderne adgang til et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner. Med vores leasingløsninger gør vi det nu endnu nemmere og mere attraktivt for virksomheder at investere i de nødvendige maskiner, uden at binde store dele af deres kapital på én gang. Vores fleksible leasingaftaler giver kunderne mulighed for at tilpasse deres betalinger til deres likviditetsbehov, hvilket skaber bedre økonomisk overblik og en lavere investeringsbarriere. Sammen med Klaravik kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der styrker kundernes vækstmuligheder" udtaler Morten Munch, Country Head Equipment Finance fra Nordea Finance.

Ved at tilbyde leasing som betalingsmulighed gør Klaravik det nemmere for købere at deltage i auktionerne, særligt når det kommer til større investeringer i maskiner og udstyr. Samtidig giver det sælgere bedre chancer for at tiltrække flere bydere, hvilket også kan føre til højere bud.

Læs mere om Leasing her: https://klaravik.link/3B7t6IX

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078