23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Meet The Team - Erdogan skærer og svejser

Vi har glædet os til at præsentere Erdogan, som har været hos os i knap 17 år.

Erdogan er primært tilknyttet vores karmafdeling, hvor han skærer, svejser og producerer karme på specialmål, og i vores branche, hvor hver millimeter tæller, er det et præcisionsarbejde, som kræver netop den omhyggelighed og nøjagtighed, som Erdogan leverer.

Selvom han er en beskeden mand, der måske ikke ser sit arbejde som noget særligt, vil vi gerne hylde de skjulte superhelte, der, som Erdogan, hver dag leverer noget ekstraordinært. Hans øje for detaljen og dedikation til at levere et solidt stykke håndværk, har kæmpe betydning for det afsluttende resultat, for en dør uden den rigtige karm, er lige så anvendelig som en bil uden hjul.

I privaten er Erdogan et stort familiemenneske, som bruger sin fritid med sine børn og børnebørn.

Som kollega er han altid storsmilende og klar med en hjælpende hånd, hvor det er påkrævet. Det gør ham til en uvurderlig ressource i vores travle produktion, hvor der kan være skiftende travlhed i de forskellige afdelinger.

Vi spurgte, hvor han ville rejse hen, hvis alle muligheder var åbne, og hans svar var Den Røde Plads i Moskva, hvilket spejler hans dybe nysgerrighed efter verden og interesse for historie.

Vi fortæller denne historie – og de andre små historier om vores team – for at sætte fokus på, at de løsninger, vi udvikler, sælger, producerer og monterer, er DAN-doors-løsninger i hver eneste skridt på vejen. Vi stiller store krav til os selv, og den høje kvalitet, som vi er kendt for, er en del af vores DNA. Når vi snakker om kvalitet, taler vi ikke kun om materialevalg. Vi taler om grundighed, præcisionsarbejde og fremfor alt – samarbejde. Det er der, der er DAN-doors til forskel.

Læs flere nyheder fra DAN-doors her
Læs mere om vores tanker om kvalitet her

Kontakt:
dd@dan-doors.dk
87 93 87 00

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.062