23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jørgen Vandborg Andersen er ny afdelingsleder af Byggeri Øst

Ordentlig, erfaren og faglig stærk – dét er nogle af de kvaliteter, der bedst karakteriserer den nye afdelingsleder for Byggeri Øst i S&M. Jørgen Vandborg Andersen træder ind i kollegafællesskabet med over 30 års brancheerfaring, hvilket direktør Michael Søgaard Rasmussen er sikker på både kunder og kollegaer vil mærke og nyde godt af.

Udløber
24. september 2025

54 år, stærkstrømsingeniør fra Københavns Teknikum i 1994, over 30 års brancheerfaring.

Det er de korte fakta om Spangenberg & Madsens nye afdelingsleder for Byggeri Øst, Jørgen Vandborg Andersen. En mand og fagkompetence, der med direktør Michael Søgaard Rasmussens ord er ’en samvittighedsfuld, pålidelig og engageret fagkompetence – med en stærk pligtfølelse, der tydeligt kommer til udtryk i relationen til både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

- Jørgens styrke er hans evne til at handle korrekt og holde fast ved projekter, indtil de er helt færdige og gennemført på mest optimal vis. Han når de mål, han sætter sig for – til tiden og på en effektiv men behagelige måde – og dét harmonerer godt med vores måde at gøre tingene på her i butikken, siger Michael Søgaard Rasmussen.

Han tilføjer, at den nye afdelingsleders evne til at spotte, hvad der er behov for på den lange bane og her og nu, for da at tage godt hånd om det og de involverede, er en stor kvalitet, som også vil komme teamet i Byggeri Øst til gode.

Gammel drøm at arbejde i S&M
At stærkstrømsingeniør Jørgen Vandborg Andersen er noget af et scoop af en afdelingsleder, er klart for de fleste. Tilmed har han altid gerne ville være en del af netop Spangenberg & Madsen, fortæller han.

- Spangenberg & Madsen er efter min mening en fagligt spændende virksomhed, der er formet af sin lange historie som teknisk rådgiver samt af sin insisterende iver efter at være med forrest i at implementere ny viden, tidens krav og kundernes behov for rådgivning. Jeg har kendt til virksomheden siden studietiden og har altid gerne ville arbejde her, så jeg er en glad mand, siger Jørgen Vandborg Andersen og uddyber:

- Som el-ingeniør har S&M for mig en helt særlig status og har altid haft det gennem min karriere, hvor jeg både har arbejdet som el-ingeniør, fagingeniør, fagleder og som afdelingsleder. Jeg ser derfor S&M som et virkelig godt sted at bringe min faglighed i spil – i samspil med mine mange, nye, dygtige kollegaer.

Moderne leder med ’gammeldags ordentlighed’
Jørgen Vandborg Andersen træder ind i afdelingsledelsen i Spangenberg & Madsen med erfaring som fungerende leder og erfaring som udførende fagleder og ingeniør. Hans erfaringsgrundlag byder desuden på en HD i projektledelse fra CBS, hvilket har givet ham de rigtige værktøjer til at navigere i den faglige, praktiske hverdag, han kender ud og ind. 
På spørgsmålet om, hvad hans værdier er som leder, er Jørgen Vandborg Andersen klar i spyttet:

- Jeg ankommer med et åbent sind og nysgerrighed på forretningsgange og kultur i S&M. Det vigtigste som leder er at kende sine kolleger i teamet og sammen bygge et fællesskab op, hvor man har hinandens ryg og hjælper hinanden. Jeg bidrager med en stor, faglig viden inden for forskellige genrer som f.eks. hospitaler, kontor, pharma og fængselsområdet – sidstnævnte dog kun i byggefaglig sammenhæng, siger Jørgen Vandborg Andersen med et smil.

Han tilføjer, at hans ambition er at bygge videre på de værdier, som afdelingens kollegaer allerede har og sammen skabe gode strukturer, som giver plads til sammenhold og fælles værdiskabelse for teamet og for virksomheden. 

Begejstret for tung faglighed
Direktør i Spangenberg & Madsen, Michael Søgaard Rasmussen, er med egne ord ’begejstret’ for at få Jørgen Vandborg Andersen med ombord som afdelingsleder i virksomheden, forklarer han.

- Jørgen er en sjælden blanding af tung faglighed og menneskelig lethed, lang erfaring og moderne ledelsesgreb – og jeg er stolt af, at han har valgt vores faglige og menneskelige fællesskab til. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han vil passe virkelig godt til vores dygtige folk i Byggeri Øst, til hele virksomheden og vil overraske vores kunder og samarbejdspartnere positivt. Jeg glæder mig meget til samarbejdet – det gør vi alle i S&M.

For yderligere kommentarer, kontakt:
Kommunikationsansvarlig i S&M, Louise Gadeberg-Larsen, på +45 6167 3760 eller LOGA@sogm.dk

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20436190

Kontaktperson

LSG
Louise Skøtt Gadeberg
sogm@sogm.dk

Send til en kollega

0.062