23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal beholder EcoVadis Guldmedalje

Riwal, en del af Boels, beholder sin EcoVadis Guldmedalje. EcoVadis er den førende platform, der vurderer virksomheders bæredygtighedspræstationer. Kun 5% af de vurderede virksomheder modtager Guldmedaljen, hvilket placerer Riwal blandt de bedste virksomheder inden for bæredygtighed.

I 2024 opnåede Riwal Guldmedalje-scoren for andet år i træk. Den største forbedring blev gjort inden for bæredygtige indkøb, hvilket resulterede i en samlet score på 74/100 (tidligere 72/100).

"Ved at vurdere vores bæredygtighedsmål og indsats integrerer vi bæredygtighed i vores daglige drift med fokus på medarbejdernes sundhed og sikkerhed, miljøet og bæredygtige indkøb. Vi er meget engagerede i vores bæredygtighedsmål, og denne Guldmedalje belønner vores indsats," siger Pedro Torres, CEO for Riwal.

Læs mere om Riwal's indsatser inden for den grønne omstilling her.

Om EcoVadis

EcoVadis blev grundlagt i 2007 og fokuserer på at vurdere virksomheders bæredygtighedspræstationer. I løbet af de sidste 15 år er EcoVadis blevet en af verdens mest omfattende bæredygtighedsvurderingsplatforme. Med sin store erfaring og omfattende netværk af over 130.000 vurderede virksomheder deler EcoVadis også forslag og vejledning til forbedring inden for virksomheders bæredygtighed.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.062