23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal lancerer nyt notifikationscenter i MitRiwal kundeportal og app

Riwal gør det nu endnu lettere for deres kunder at holde styr på lejeordrer med lanceringen af et smart notifikationscenter i MitRiwal. Kunderne får nu adgang til realtidsopdateringer om vigtige milepæle, såsom leverings- og afhentningstidspunkter, ordrebekræftelse og fakturaopdateringer. Det nye notifikationscenter sikrer fuld kontrol over hele lejeprocessen – lige ved hånden.

Få fuldt overblik over dine lejeordrer med MitRiwal

MitRiwal har allerede positioneret sig som et centralt værktøj for mange af Riwals kunder. Det gør det nemt at bestille, afmelde og administrere lejeordrer samt spore maskinernes placering i realtid. Med introduktionen af det nye notifikationscenter er kundeoplevelsen blevet endnu mere skræddersyet og brugervenlig. Kunder kan nu modtage beskeder ved hvert trin i lejeprocessen, hvilket giver dem bedre overblik og kontrol over deres lejeaftaler.


Notifikationer tilpasset dine behov

MitRiwal's notifikationscenter er fleksibelt og kan tilpasses den enkelte kundes præferencer. Uanset om du ønsker at modtage leveringsbekræftelser eller påmindelser om kommende leveringer og afhentninger, kan du selv vælge, hvilke notifikationer der er vigtige for dig. Notifikationerne kan tilgås både via webportalen og appen, hvilket gør det nemt at få adgang til information, uanset hvor du befinder dig.


Optimer din drift og øg effektiviteten

Med realtidsopdateringer og adgang til alle vigtige oplysninger i MitRiwal kan du strømline dine daglige opgaver og fokusere mere på produktivitet frem for administration. Notifikationerne hjælper dig med at planlægge og holde dig opdateret, så du aldrig går glip af en vigtig opdatering. Det gør din lejeoplevelse mere problemfri end nogensinde før.


Digitale løsninger, der styrker dig

"Vores kunder er i stigende grad afhængige af rettidig information for at kunne styre deres projekter effektivt," siger Bob de Leeuw, CIO hos Riwal. "Som udlejningsspecialist gør vi det nemt for vores kunder at søge, bestille og administrere maskiner, mens de bevarer et komplet overblik. Over de seneste år er brugen af MitRiwal steget markant. Med det nye notifikationscenter tager vi kundeportalen til næste niveau. Push-notifikationer om vigtige udlejningsbegivenheder, fra levering til fakturaer, gør MitRiwal til et værktøj i lommeformat med fuld kontrol – et perfekt eksempel på, hvordan digitale løsninger kan styrke vores kunder."


Oplev fordelene ved MitRiwal i dag

Opgrader din lejeoplevelse med MitRiwal og det nye notifikationscenter. Besøg riwal.com eller download appen fra Google Play Store eller App Store i dag og få fuld kontrol over dine lejeordrer direkte fra din mobil.

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Kontaktperson

FH

Send til en kollega

0.064