23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialister i bygge- og anlægsbranchen: 3Aktive har fremdrift i markedet

Meget er sket hos 3Aktive, leverandør af større maskiner og værktøj til bygge- og anlægsbranchen, siden de i 2019 blev en del af Carl Ras. Udbredelse i Aarhus og København, eksponering af produktprogram på E&H-messen i Herning og en sammenlægning med Carl Ras’ ERP-system er blot nogle af de aktiviteter, som 3Aktive har fokuseret på det seneste år.

Siden 3Aktive i Kolding og Odense blev en del af Carl Ras, har de etableret sig med to nye engroscentre i Århus og Brøndby. I dag kan 3Aktive dermed kalde sig for landsdækkende og har samtidig 10 kørende konsulenterne, der dækker landsdelene ud fra deres engroscentre. 

”Det er vigtigt for os at have rådgivende konsulenter både i vores engroscentre og ude hos kunderne. Det seneste år har vi haft særligt fokus på at etablere os på Sjælland, hvor vi fremadrettet ønsker at udbrede vores brand endnu mere med flere kørende konsulenter, der kan komme ud og besøge kunderne,” siger Jan Nowak Rasmussen, der er divisionschef i 3Aktive. Han tilføjer:

”Vi har løbende afholdt åbne events i vores engroscentre i samarbejde med leverandørerne, og vi bestræber os på at have flere lokale events, særligt i Brøndby, for at imødekomme kunderne med professionelle produkter og skabe større kendskabsgrad til vores brand.”

Nye muligheder på E&H messen

Det seneste år har 3Aktive løbende deltaget på messer med udvalgte produkter, der adskiller sig fra konkurrenterne i markedet. 

”Det giver os mulighed for at profilere os over for nye kunder med udvalgte produkter, som kunderne efterspørger,” fortæller han. 

Den 13.-15. juni deltog 3Aktive for eksempel for første gang i E&H messen i Herning; Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen med mere end 10.000 fagfolk på besøg. 

”Der var ikke nogen af vores konkurrenter, der deltog, men mange af de fagfolk, vi handler med, kommer på messen. Vi følte derfor, at vores produktprogram stod alene på en kæmpestor messe, og det gav en god eksponering af vores eksklusive agentur produkter og løsninger, som vi skiller os ud med på markedet,” fortæller Jan Nowak Rasmussen og tilføjer:

”Vi fokuserede mest på vores egen import og agentur; herunder batteridrevne jordlopper fra vores største leverandør Weber og produkter til nedlægning af belægnings sten fra Optimas.”

Ifølge Jan Nowak Rasmussen var E&H messen derfor alt i alt et effektivt udstillingsvindue for 3Aktive:

”Kvaliteten af de besøgende kunne ganske enkelt ikke blive højere, både hvad angår eksisterende og nye potentielle kunder i hele Danmark,” siger han.

Bedre kundeadgang til Carl Ras

3Aktive er specialister i større maskiner med egne agenturer og robust værktøj til bygge- og anlægsbranchen, og ligesom Carl Ras har de et stærkt fokus på rådgivning samt et bredt og dybt sortiment. 

Med tilknytningen til Carl Ras har 3Aktive desuden nu tre shop-i-shop løsninger i Carl Ras’ engroscentre i Holbæk, Holstebro og Esbjerg: 

”Det indebærer, at vi har vores eget område i de tre engroscentre med et udvalgt program af 3Aktive produkter, f.eks. vores agenturer, som kunderne løbende efterspørger. Det gælder blandt andet komprimerings- og vibrationsmateriel til jord og beton, diamantskæreteknik og afspærringsmateriel,” siger Jan Nowak Rasmussen og tilføjer:  

”Som en del af Carl Ras har vi et stort og stærkt hold bag os og automatisk adgang til et bredt udvalg af produkter med mere end 30.000 varer, lager, logistik ressourcer. Det giver os endnu bedre muligheder for at hjælpe kunderne med at komme godt fra start og succesfuldt i mål med deres byggeprojekter.”

En del af samme agenda for grøn omstilling og bedre arbejdsmiljø

Med Carl Ras som moderselskab er 3Aktive også en del af den samme agenda for grøn omstilling og bedre arbejdsmiljø:  

”Vi mærker både i vores egne agenturer og blandt vores leverandører, at der bliver større og større fokus på miljørigtige materialer til kunderne, f.eks. i form af batteridrevne maskiner. I februar blev vi blandt andet forhandler af Stihl’s sortiment,” fortæller Jan Nowak Rasmussen og tilføjer:

”Markedet har i det hele taget stort fokus på arbejdsmiljø og den grønne omstilling. Som virksomhed er det derfor også en del af vores tilgang at søge efter de nyeste og mest innovative muligheder på nye produkter og udviklingen i branchen. Derfor er vi konstant fokuseret på ansvarlighed, mere genbrug, mere sortering, flere bæredygtige løsninger og reduktion af vores CO2-udledning. Vi vil være med til at gøre en forskel og udvælger nøje vores leverandører ud fra, om de har det på samme måde.”

Fakta om 3Aktive

3Aktive har eksisteret siden 2008 og blev opkøbt af Carl Ras i 2019. 

3Aktive har i dag omkring 8.000 varenumre på lager inden for bl.a. større maskiner, specialværktøj, håndværktøj og maskintilbehør, og de samarbejder med mere end 100 anerkendte og betroede producenter og leverandører, der alle deler deres værdier om kvalitet, innovation og bæredygtighed. 

3Aktive importerer selv og har 15 egne agenturer, der giver eksklusiv adgang til en lang række produkter og løsninger, som ikke fås andre steder og er specifikt designede til at imødekomme selv de mest krævende behov.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063