23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skybrudssikring med kompakt og kørefast kassetteløsning

I takt med at vores klima ændrer sig, oplever vi at regnen falder kraftigere og oftere. Dette nye mønster skaber en øget risiko for oversvømmelser samt pres på vores gamle kloaksystemer, som kæmper for at følge med. Men midt i denne udfordring ligger en mulighed....

Infiltrationssystemer som regnvandskassetter/faskiner hjælper nemlig med først at absorbere regnvandet og derefter føre vandet tilbage til grundvandet. Det er en klimavenlig metode til at absorbere store mængder regnvand, - en metode, som både beskytter miljøet og aflaster kloakkerne.

Løsningen til effektiv infiltration

Uponors RainBlock Compact regnvandskassetter er en robust og let håndterbar løsning til nedsivning og infiltrering af regnvand direkte i jorden. Kassetterne er modulære og kan samles til større faskineanlæg, hvilket gør dem alsidige. Deres høje styrke og unikke kørefasthed betyder, at de kan installeres under områder med tung trafik, såsom veje og parkeringspladser. Dette gør kassetterne ideelle til både små og store projekter, hvor en holdbar og pålidelig løsning er påkrævet.

Hemmeligheden bag Compact-kassettens succes:

  1. Kørefast op til 60 tons
    Kassetterne kan modstå særdeles tung trafikbelastning og installeres under kørebaner uden at infiltrationsevnen påvirkes.

  2. Én blok - nem installation
    Slip for bøvlet. Compact-kassetterne leveres samlet, klar til hurtig og let håndterbar installation.

  3.  Modulær fleksibilitet – byg i 17 lag
    Kassetterne kan nemt bygges sammen i rækker eller i mange lag til større infiltrationssystemer tilpasset specifikke projekter.

  4. Miljøvenlig løsning
    Kassetterne hjælper med at reducere overfladevand, mindske risikoen for oversvømmelser og fremme genopfyldningen af grundvandet.

 

De holdbare PP RainBlock Compact kassetter er til klimavenlig håndtering af regnvand. De bidrager med at opsamle og nedsive regnvand i byområder, hvor naturlig nedsivning ofte er begrænset.

Skal denne bestseller indgå i dit næste projekt, så kontakt vores forhandlere eller Uponors egne regnvandsspecialister for at finde den bedste løsning til dine infiltrationsprojekter.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107

Kontaktperson

Michael Haugaard Møller
Salgskonsulent
+45 27794851 michael.moller@uponor.com

Send til en kollega

0.047