23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anvisninger lancerer engelsk anvisning om tage til fagfolk i branchen

Denne engelske online anvisning om Tage er en af de 5 helt nye engelske SBi-anvisninger, som giver engelsktalende studerende, fagfolk og virksomheder de nødvendige værktøjer til succes i bygge- og renoveringsprojekter.

Introduktion

Anvisningen er lavet i Anvisninger.dk's nye online format og kan læses af alle med en Basis bruger på Anvisninger.dk 

Taget bliver nogle gange kaldt husets femte facade. Tagkonstruktioner er en væsentlig del af bygningens klimaskærm og er ofte den del af bygningen, som skal modstå de mest ekstreme udendørs klimaforhold. Tage kan designes på mange forskellige måder og kan, sammen med tagbelægningen, spille en afgørende rolle for husets udseende. Alternativt kan taget være næsten usynligt og blot tjene som en integreret del af bygningens funktionelle klimaskærm. Som en del af klimaskærmen er taget underlagt strenge krav til ydeevne, som påvirker valget af materialer, samling og installation af tagkonstruktionen for at sikre, at den fungerer optimalt og holdbart.
 
Sådan bruges SBi-anvisningen.
SBi-anvisningen forklarer, hvordan man installerer tage, der overholder bestemmelserne i 2018's danske bygningsreglement (Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, 2017) vedrørende vandtæthed, afvanding, varmetab, brandsikkerhed, personsikkerhed og andre ydeevnerelaterede hensyn.


Anvisningen dækker samlingen af tage fra den indvendige loftsbeklædning til den udvendige tagbelægning, herunder dampspærre, varmeisolering, undertag og afstandslister.

Anvisningen kan findes på Anvisninger.dk under oversigten her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384

Kontaktperson

KS
Kristoffer Soelberg
Kommunkationschef
krso@build.aau.dk

Send til en kollega

0.063