23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hørkram får autoværn med flere funktioner

Hørkram Foodservice A/S i Hørning har på deres parkeringsareal fået specialautoværn, der både laver parkeringsboksene og fører ledninger.

DAV NORDIC har et kæmpe udvalg af autoværnsløsninger, som normalt monteres på vejene og sikrer, at der sker mindst mulig skade ved eventuelle ulykker. Til Hørkam Foodservice var opdraget imidlertid et andet. De ønskede at etablere 99 parkeringsbokse til deres kølebiler, og samtidig skulle det være muligt at føre ledninger på autoværnet. I nogle af parkeringsboksene skulle der ligeledes monteres el-ladere.

Det fik DAV NORDIC løst med levering og montage af et sakseautoværn, som inddeler det enorme parkeringsareal i 99 parkeringsbokse, hvor det er muligt at lade lastbilerne og tilføre strøm til køling. Projektet er udført for Amatech Vest A/S.

Læs mere om bygningsbeskyttelse.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunderne og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.063