23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du set kampagnen “Slip byrderne, løb omstillingen”?

I Wicotec Kirkebjerg A/S, støtter vi op om TEKNIQs nye kampagne "Slip byrderne, løb omstillingen". For det er på tide at råbe op!

I sidste uge lancerede TEKNIQ kampagnen "Slip byrderne, løb omstillingen". Det budskab støtter vi op om i Wicotec Kirkebjerg A/S. For det handler både om vores grønne omstilling og om vores innovations- og konkurrenceevne. Ikke blot hos os, men hos danske og europæiske virksomheder generelt! Det handler om mængden af administrative byrder, som bliver større og større. Det er på tide at råbe op!

Hver dag arbejder vi for at løfte vores del af den grønne omstilling. Både på kundeopgaver, når vi fx sikrer fremtidens energiforsyning via fjernvarmeanlæg og energicentraler og internt, når vi fx arbejder med omstilling af vores flåde til el. Og så arbejder vi løbende med at blive endnu bedre til at arbejde med bæredygtighed, bl.a. via vores ESG.

Vi skal selvfølgelig være både transparente, skabe sikkerhed, struktur og bedre samspil mellem myndigheder og erhvervsliv så både borgere og myndigheder ved, at vi arbejder ansvarligt og med bæredygtige tiltag.

Administrative benspænd
Igennem de senere år er der dog kommet en række administrative benspænd, hvilket TEKNIQ Arbejdsgiverne også påpeger i deres kampagne.

Ifølge en pressemeddelelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne blev det danske erhvervsliv, fra 2015 til 2023 samlet set pålagt ekstra økonomiske byrder for i alt 4,5 milliarder kroner. I 2023 alene blev der indført nye regler, der resulterede i cirka 790 millioner kroner i årlige byrder og kun 85 millioner kroner i årlige lettelser, viser opgørelse fra Erhvervsministeriet.

Det skal give mening
Og så begynder det at blive svært. Også at se meningen. For med så mange nye administrative tiltag, går det ud over den grønne omstilling. Og det går ud over virksomhedernes konkurrenceevne. Det har vi ikke råd til, hverken som samfund eller som virksomheder.

Læs mere om kampagnen her, hos TEKNIQ

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Kommunikations- og marketingschef
+45 24690808 chvo@wk.dk

Send til en kollega

0.062